Chodidlám sa treba venovať najmä v lete

Starostlivosť o chodidlá je jednou z vecí, ktoré netreba zanedbávať v letných mesiacoch. Zarastajúce nechty, zhrubnutá koža, či otlaky sa dajú ošetriť pri absolvovaní pedikúry. Ako taká pedikúra vyzerá sme sa rozprávali v salóne krásy Don de la beauté v Bratislave.


Pedikúra zahŕňa celkovú starostlivosť o chodidlá, nohy a nechty na nohách. Mokrá pedikúra je namáčanie nôh v teplej vode so špeciálnou soľou, ktoré sa následne ošetria jednorázovým skalpelom. V salóne krásy Don de la beauté pracujú s renomovanou pedikérskou nemeckou kozmetikou značky GEHWOL a prístrojom sa suchú pedikúru Satrun AT Micro.




Prístrojom sa následne obrusuje stvrdnutá a zrohovatelá koža, pričom pri pravidelnom absolvovaní pedikúry sa spomaľuje nadmerný rast a znižuje sa vytváranie otlakov. Nechty sa taktiež zbrusujú do požadovanej dĺžky a tvaru, čím nedochádza k ich nalomovaniu a štiepaniu. 




O nohy sa treba starať aj po návšteve pedikúry. Základom je pilníkovanie zrohovatej kože, pravidelné krémovanie a výber vhodnej obuvi. Pedikúru v salóne Don de la beauté by ste mali navštíviť podľa individuálnej potreby, ale odporúča sa raz za mesiac.






Salón Don de la beauté sa nielen postará o Vaše chodidlá, ale Vám aj pomôže pri výbere vhodných prípravkov. Viac informácií o  pedikúre a o službách, ktoré poskytujú nájdete na ich stránke http://delabeaute.sk/ alebo na Facebooku https://www.facebook.com/dondelabeaute.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov