Stvorené pre tých, ktorí potrebujú pracovať

Tak ako dnešná generácia Y aj my patríme k technologickým nadšencom, preto keď sa nám naskytla možnosť otestovať na niekoľko týždňov produkty spoločnosti Lenovo, neváhali sme ani na sekundu. Najprv sme testovali smartfón, ktorý je novinkou minulého roka Moto X Force a vyznačuje sa predovšetkým svojou nerozbitnosťou a po ňom prišiel na rad konvertibilný notebook 2 v 1 YOGA 900S, ktorý nás zaujal svojou ľahkosťou. 



Kde sú  tie časy, keď každý pád mobilného telefónu nechával jeho majiteľa ľadovo chladným. S dnešnými smartfónmi sa musí skrátka zaobchádzať v rukavičkách. Svoje by Vám o tom vedeli povedať majitelia iPhonov, Samsungov alebo iných drahších kúskov, ktorí kvôli jednému nešťastnému zaváhaniu museli navštíviť servis a siahnuť hlboko do svojej kapsy. S novou Moto X Force sa už nemusíte obávať pádu.  

Koncom minulého roka americká Motorola, ktorá už pár rokov patrí do rúk čínskeho giganta Lenovo, predstavila odolnú vlajkovú loď. Lenovo Moto X Force je zaujímavý smartfónom, ktorý má čo ponúknuť aj najnáročnejšiemu používateľovi. Má svojský dizajn, ale extrémne odolný displej a čistý Android 6.0. Práve to sú jeho najväčšie pozitíva.



YOGA 900S je exkluzívny hybrid (spojenie  tabletu a notebooku v jednom), ktorý nás okúzlil dizajnom a výkonom. Je spojením aktuálnej generáciu procesorov, špičkového výkonu a veľmi pekného displeja. Neuveriteľných 10,5 hodín výdrže batérie na jedno nabitie vám umožní pracovať a baviť sa po celý deň.

Z technického hľadiska Yoga 900S vyzerá ako vynikajúca voľba pre užívateľov, ktorí nepotrebujú výpočtový výkon Core i procesora. Nové procesory druhej generácie Core M sú dosť kompetentné a budú poskytovať viac než dosť výkonu pre bežných užívateľov, ktorí chcú prehliadať web, e-maily, spúšťať aplikácie produktivity a uprednostňujú predovšetkým prenosnosť pred výpočtovým výkonom.





Rovnako ako aj u iných produktov od spoločnosti Lenovo, existuje veľa vecí, ktoré sa nám na Yoga 900S páčili: je veľmi tenký a ľahký, napriek tomu má vzhľad klasického ThinkPadu. Displej je fenomenálny a uspokojí aj digitálnych umelcov, grafikov, fotografov alebo niekoho, kto ocení vysoko kvalitný displej. Viac informácií o obidvoch recenzovaných výrobkov nájdete na oficiálnej stránke Lenova

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov