Starostlivosť o vlasy s Lekart hairdressing

Obdobie zimy a blížiacej jari sa často spája s otázkami regenerácie vlasov, ale aj odrastajúcej farby. Konečne nastal čas, aby sme svojím vlasom dali to, čo si po dlhej zime zaslúžia. Rozhodla som sa preto navštíviť Lekart hairdressing, kde mi kaderník David Peter Schwandtner ukázal ako zápasiť z odrastajúcou farbou a ako dodať vlasom potrebnú obnovu a regeneráciu. Zároveň mi predstavil aj najnovšie vlasové trendy nadchádzajúcej sezóny. Ak aj Vy, milé dámy zápasíte s podobnými problémami, v pohodlí sa usaďte, vychutnajte si šálku kávy alebo čaju a začítajte sa do nasledujúcej reportáže.


Foto: Lucia Žofčíková
Na úvod prichádza na pretras farba, ktorá mi už  odrastá a nepôsobí sviežo. Firma L´Oréal predstavila novinku na trhu – farbu Inoa, ktorá je založená na olejovej báze a neobsahuje amoniak. Nemusí sa preto obávať poškodenia a vlasy si môžem dať farbiť aj každý mesiac. Pri častom farbení vlasov však netreba zabudnúť na výživu pokožky, ktorá je veľmi dôležitá. V tomto prípade nám David Peter odporúča investovať do kvalitnejších výrobkov, ktoré zabezpečia dostatočnú ochranu, ale aj dlhodobý efekt. Lekart ako prvý salón na Slovensku prináša kozmetiku pod vlastným menom Lekart haircare, ktorá bola vyvíjaná v laboratóriách v Anglicku.


Foto: Lucia Žofčíková
Pri umývaní vlasov sa dozvedám, že starostlivosť o vlasy sa skladá z piatich krokov. Prvým je samotné umývanie, pri ktorom je dôležité naniesť šampón dvakrát, prvýkrát zmyť prach, maz a špinu z vlasov a druhýkrát ich dôsledne umyť. Následne mi David Peter odporúča použiť kondicionér iba na konce vlasov, nie na korienky, ako si myslia mnohé zákazníčky. V ďalších krokoch použijeme na vlasy regeneračnú masku (1x týždenne), ochranné sérum a na záver arganový olej.


Foto: Lucia Žofčíková

Foto: Lucia Žofčíková

Foto: Lucia Žofčíková

Foto: Lucia Žofčíková

Na záver sa dostávame aj k najnovším vlasovým trendom pre obdobie jar/leto. Sú to predovšetkým extravagantné odtiene ako je červená, modrá, ktorých sa odvážne zákazníčky neboja, ďalej blond v teplejších odtieňoch zlatej a medovej. U tmavovlások letia naopak studené odtiene čokoládovej, orieškovej alebo šedej. Pri účesoch sa kladie dôraz na prirodzenosť, veľké vlny a rozstrapatené uvoľnené vlasy, ktoré mnohokrát pôsobia neupravené. Na prípravu takýchto vĺn môžete použiť aj vlasový sprej od Lekart haircare s obsahom morskej soli, ktorý dodá vlasom pocit akoby ste boli pri mori.


Foto: Lucia Žofčíková
Foto: Lucia Žofčíková



Foto: Lucia Žofčíková

Foto: Lucia Žofčíková

Foto: Lucia Žofčíková

Po príjemne strávených dvoch hodinách opúšťam Lekart hairdressing zregenerovaná nielen ja, ale predovšetkým moje vlasy. Na prvý pohľad je vidieť, že získali objem a pôsobia sviežejšie. Ak vy milé dámy chcete dopriať svojím vlasom odbornú starostlivosť, absolvovať regeneráciu vlasov alebo získať novú farbu a strih, neváhajte navštíviť Lekart hairdressing, ktoré nájdete v Bratislave v priestoroch hotela Sheraton na Pribinovej ulici. Viac informácií o ich službách, ktoré poskytujú nájdete na ich webovej stránke www.lekart.sk alebo na Facebooku 







Môže sa vám páčiť

0 Komentárov