Leto na nábreží Dunaja

Deti aj dospelí, v Eurovea si počas leta prídu na svoje naozaj všetci. Počas nasledujúcich letných týždňov sa nábrežie pri Dunaji premení na centrum kultúry, športu a zábavy. Návštevníkov bude počas horúcich dní chladiť Projekt Viva Ulica! ako aj Festival Eurovea, ktorý vznikol v spolupráci s Bratislavským kultúrnym a informačným strediskom.


Každý štvrtok o 17.00 hod čaká na vašich najmenších program v podobe tvorivých dielni, ktoré organizuje Eurovea v budove kina oproti McDonald´s. Za pomoci animátorov si detičky môžu vyrobiť v dielničkách, vyfarbovať maľovanky alebo maľovať na tvár. Zatiaľ čo vy spokojne nakupujete alebo si vychutnávate kávu s priateľmi, o deti sa postará tím vyškolených animátorov. Vo štvrtok 20. júla si prídite vyzdobiť margarétky z makety, o týždeň neskôr bude témou tvorivých dielni morská mušľa.


Súčasťou leta v Eurovea je aj spomínaný projekt Viva Ulica ktorý prináša do ulíc medzi ľudí predovšetkým kvalitnú hudbu. Jeho cieľom je zmeniť zažité negatívne vnímanie pouličnej hudby a pozdvihnúť jej úroveň. V pilotnom ročníku projektu sa predstaví desiatka talentovaných hudobníkov a hudobných zoskupení. Svojím umením majú dokázať, že aj naše hlavné mesto sa môže rovnať veľkým kultúrnym metropolám.

22.7.2017            Dávid Bílek
28.7.2017            Gucky Accapella Voice


Podobne ako pominulé roky, námestie pred Eurovea bude patriť aj najväčšiemu mestskému festivalu Kultúrne leto a Hradné slávnosti plánuje z Bratislavy vytvoriť aj tento rok scénu plnú multižánrových programov pre obyvateľov, ale aj letných návštevníkov hlavného mesta. Na námestí pri Eurovea zažijete chilloutové a kino stredy, koncertné piatky a tanečné party soboty v rámci sekcie Festival Eurovea. Program poteší každú vekovú kategóriu, rovnako priaznivcov rôznych žánrov.

19.7.2017, 19:00               Chillout- Paper Moon Trio
19.7.2017, 20:30               Cestovateľské kino
21.7.2017, 20:00               Koncert- The Parentals
26.7.2017, 19:00               Chillout- Andrea Bučková
26.7.2017, 20:30               Cestovateľské kino
28.7.2017, 20:00               Koncert- Ewelin
29.7.2017, 18:00               Tančná párty- Zumba



V spolupráci s Eurovea sme pre Vás pripravili súťaž o darčekovú poukážku na dentálnu hygienu v Edent. Ak do 25. júla pošlete správnu odpoveď na otázku, kto vystúpi v Eurovea 26. júla na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte spomínanú darčekovú poukážku v hodnote 79,- EUR. Viac informácií  ohľadom kompletného program ako aj širokej ponuky nájdete na ich stránke www.eurovea.sk


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov