jar

Jar v znamení záhrad Sothys

Jarné počasie nám prináša radosť už niekoľko dní. So zmenou ročného obdobia prichádza aj zmena v líčení, teda predovšetkým v samotných farbách. Po tmavších, zemitých odtieňoch sa opäť vraciame k naturálnym farbám v kombinácií so svetlými pastelmi, ktoré dokážu rozjasniť nejednu tvár. Pleť bude vďaka nim pôsobiť žiarivejšie, zdravo a sviežo a týmto heslom sa riadi aj spoločnosť Sothys Paris, ktorá nám ukázala najnovšie jarné trendy v líčení.



Dominovať budú predovšetkým farby pripomínajúce jarnú záhradu s ľahkým nádychom do bronzovo-zlatej. Trendom nasledovného obdobia budú make-upy s naturálnou krycou schopnosťou, aby pleť pôsobila prirodzene a žiarivo. V jarnej kolekcii od Sothys Paris nájdete očné tiene, rúže na pery, bronzery a laky práve v týchto odtieňoch. V nasledujúcom videu vám ukážeme ako správne kombinovať odtiene a dosiahnuť dokonalé jarné líčenie. 



Produkty z jarnej make-up kolekcie záhrady Sothys Paris sú v predaji priamo na e-shope. Okrem dekoratívnej kozmetiky a starostlivosti o pleť, nájdete v ponuke aj telové ošetrenia a rituály krásy. Ohľadom kompletnej ponuky návštívte oficiálnu stránku www.sothys.sk



Môže sa vám páčiť

0 Komentárov