Naučte sa viazať živý veniec


Chcete sa naučiť viazať živý veniec? Odporúčame vám navštíviť kvetinovú školu, ktorú organizuje Ateliér Papaver. Nemusíte mať strach, ak sa nepovažujete za skúsenú flóristku alebo aranžérku, či nemáte skúsenosti s viazaním kvetov. Pod ich dohľadom si vytvoríte dokonalý aranžmán, ktorý si po skončení odnesiete domov. Samy sme sa o tom presvedčili na kurze Žiarivý veniec, ktorý sme viazali z aktuálnych sezónnych kvetov.



Projekt kvetinová škola založili v roku 2013 a úspešne funguje dodnes. Na kurzoch vás naučía využiť rastliny zo záhrad aj z prechádzok v prírode. V uvoľnenej atmosfére voňavého ateliéru si pomocou odborných rád vytvoríte krásne kvetinové aranžmány a prekvapíte samy seba svojou šikovnosťou. Všetky výtvory si samozrejme beriete so sebou, takže domov odchádzate s plnými rukami kvetov.




Témy kurzov sa striedajú s ročnými obdobiami. V letných mesiacoch sú témou napr. spomínané žiarivé vence, vence zo sukulentov alebo machov. Naopak v zimných mesiacoch prevažujú najmä populárne adventné vence a iné aranžmán. Obrovskou výhodou kvetinovej školy je fakt, že je určená pre každého milovníka kvetov, bez ohľadu na vek, skúsenosti a pohlavie. Počas 1,5 hodinových kurzov v Ateliéri Papaver sa dostanete aj do samotných tajov floristiky.




Symboliku kvetinovej školy dotvára aj samotné miesto, ktoré sa nachádza na Blumentalskej ulici v Bratislave. Po príchode na kurz získate všetky potrebné pomôcky, materiál, nožnice ako aj malé osvieženie J V malých skupinkách 3-8 účastníkov sa vám skúsená lektorka bude maximálne venovať a naučí vás techniku ako aj postup; v našom prípade viazania žiarivého letného venca. Výsledok stál naozaj zato, ale veď napokon posúďte samy.




Kvetinovým kurzom v kvetinovej škole môžete urobiť radosť nielen sebe, ale aj svojim blízkym, napr. ako kvetinový kurz k narodeninám alebo len tak pre potešenie alebo je veľmi obľúbený aj ako svadobný dar. Vrelo odporúčame ak len potrebujete vybočiť z každodenného stereotypu, odreagovať sa, zrelaxovať, proste kedykoľvek keď máte chuť. Presne tak, ako keď si telo pýta a vy idete na masáž, tak aj naša duša potrebuje osvieženie a novú energiu. Viac informácií o kvetinovej škole ako aj kompletnej ponuke nájdete na ich oficiálnej stránke https://www.atelierpapaver.sk/







Môže sa vám páčiť

0 Komentárov