Vytvorte si oázu na balkóne


Balkón alebo terasa už nie je len o štandardnom sušení bielizne, či odkladaní nepotrebných vecí, ktoré sa nezmestia do bytu. Čoraz častejšie je to aj miesto na oddych, relax či príjemné vonkajšie posedenie. Našli sme v byte priestor, kde človek môže po ťažkom dni uvoľniť svoju myseľ. Váš balkón vám môže ponúknuť očarujúce posedenie, ktoré môže znamenať aj akési predĺženie domáceho interiéru. V dnešnom článku vám v spolupráci s Pepco Slovensko ukážeme ako si môžete vytvoriť dokonalú oázu pokoja priamo na vašom balkóne.



Či už veľká terasa, veranda rodinného domu či malý balkón v mestskom byte, každý priestor je možné navrhnúť a zariadiť individuálne. Spojenie interiérového dizajnu s prírodným nádychom, doplneným o kvety, rastliny či bylinky pre vašu kuchyňu urobí z vášho balkóna očarujúci, príjemný a zároveň funkčný priestor. Vhodnou kombináciou rastlín, byliniek a kvetov si samozrejme zabezpečíme aj pohodlné súkromie. To oceníte napríklad pri podávaní raňajok či večere, prípadne len pri bežnom relaxe.



Pri štandardných bytovkových balkónoch je príjemné mať aj v zimných mesiacoch možnosť vyjsť si na balkón. Umožňuje to zasklenie, ktoré sa dá v prípade potreby otvoriť a po vzájomnej dohode s majiteľmi vedľajších balkónov by bytový dom mohol mať aj rovnaký architektonický výraz. Pre tých, ktorí nemajú veľa priestoru a možnosť zelených rastlín, je k dispozícii rada iných doplnkov, ako sú kvetinové tapety, zelené obrusy a farebné vankúše s dokonalými zábavnými vzormi.



Čím teplejšie večery, tým viac času budete tráviť vonku – a to aj doma. Skvelý gril a nápadité poháre na drink sa stanú na čas vašimi nejlepšími priateľmi. Aby ste dlhé teplé večery nesedeli v tme, tak je potreba, samozrejme aj vhodné osvetlenie. Svietidlá pre vonkajšie použitie sú k dispozícii v rôznych verziách. Zvlášť útulnú atmosféru navodzujú sviečky, ktorých najväčšou prednosťou je aj ochrana pred jedným z najviac znepokojujúcich vedľajších účinkov leta – bodavým hmyzom.



V spolupráci s Pepco Slovensko sme pre Vás pripravili súťaž o darčekové poukážky na nákup. Do 30. júna pošlite správnu odpoveď na otázku, aké doplnky môžete použiť na vytvorenie oázy relaxu na balkóne na adresu redakcia@lifefashionfood.net. Viac inšpirácií nájdete na webovej stránke  www.pepco.sk





Môže sa vám páčiť

0 Komentárov