Lokálne potraviny k Vám domov


V poslednom období sa čoraz častejšie venuje aj u nás pozornosť farmárom a poľnohospodárom. Ľudia sa omnoho viac zaujímajú o to, odkiaľ potraviny, ktoré bežne vidíme všade okolo nás pochádzajú. Už to nie je len o tom, že obal predáva, ale čoraz častejšie sa práve obsah stáva pre mnohých z nás kľúčový. Aký je príbeh našich domácich potravín a odkiaľ pochádzajú sa dozvedáme aj vďaka Freshboxu, ktorý vozí tieto potraviny priamo k zákazníkom domov a je akousi predĺženou rukou farmárov, ktorí sa tak venujú tomu, čo ich baví.




Freshbox sa snaží prostredníctvom lokálnych pestovateľov, farmárov a prvovýrobcov opäť oživiť a navrátiť skutočný význam stravovaniu. Ako to funguje? Vy si zvolíte objednávku, ktorú vám doručia až domov, čím sa kolobeh stravovania uzavrie.  Spoznáte tak kvalitu jedla, jeho chuť, vôňu, dozviete sa o farmároch a výrobcoch, ktorí tvoria toto unikátne jedlo. Hlavným produktom, ktorý ponúkajú, sú hotové freshboxy plné čerstvej zeleniny, ovocia a iných ingrediencií. Líšia sa obsahom, veľkosťou a podľa toho, komu sú určené.

Možno ste len párik s malou spotrebou, dôchodca, či veľká rodina, poprípade preferujete len ovocie a možno máte doma práve narodené dieťatko. Experimentujte a nakombinujte si každý týždeň objednávky tak, aby ste dostali to najlepšie na váš tanier. Každá objednávka môže byť doplnená o množstvo ďalších chutných a unikátnych produktov z ich ponuky. Po dokončení vašej objednávky  sa s vami skontaktujú a následne vám ju v dohodnutom čase donesú.  

Nebolo by napríklad skvelé si ich zavolať k vám do práce a ukázať kolegom váš spôsob stravovania? Veď čo ak práve zmena stravy bude mať pozitívny vplyv na vaše okolie, produktivitu alebo zdravie týchto ľudí. Alebo čo len tak kúpiť freshbox niekomu pre radosť ako dar? Napríklad starým rodičom, alebo kamarátom, či deťom na internát. Spôsobov je mnoho. My v redakcií si myslíme, že práve takáto je budúcnosť stravovanie a hospodárenia.


V spolupráci s Freshbox sme pre Vás pripravili súťaž o darčekové poukážky na nákup. Do 10. júls pošlite správnu odpoveď na otázku, aké potraviny nájdete v ich ponuke na adresu redakcia@lifefashionfood.net. Viac informácií o ich produktoch a freshboxe nájdete na webovej stránke  www.freshbox.sk



Môže sa vám páčiť

0 Komentárov