Výroba vizitiek


Výroba vizitiek


Vizitky sú v súčasnosti nevyhnutné pre úspešné budovanie kontaktov a prácu. Ich prvoradou úlohou je nadviazanie kontaktov s inými ľuďmi, najčastejšie klientmi. Preto je charakteristikou dobrej vizitky to, aby na nej boli prehľadné všetky naše dôležité údaje. Väčšina odborníkov vlastní vždy vizitku, ktorú si navrhne sám, alebo mu ju vyhotoví zamestnávateľ. Vizitky navrhnuté a vyrobené osobne, sú jedinečné a vyvolávajú vždy pozitívny ohlas, musíme však dbať na to, aby nedostatok zručnosti nespôsobil, že budú vyzerať nevhodne. Preto je lepšie výrobou profesionálnych vizitiek poveriť odborníkov.  Využitím našich služieb na webovej stránke http://www.internetprint.eu/sk si môžete vyhotoviť jedinečnú a zároveň profesionálnu vizitku vyhovujúcu obidvom kritériám.






Podstatou našich služieb navrhovania vizitiek je, že návštevníci si môžu svoje vizitky sami navrhnúť pomocou šablón, ktoré sú umiestnené v systéme, tieto sme sa snažili vyrobiť s takou starostlivosťou, aby si každý vedel vybrať vzor a štýl, ktorý vystihuje jeho profesiu.   

Obsluha on-line systému navrhovania vizitiek  je veľmi jednoduchá. V pravom hornom rohu stránky si vyberiete krajinu dodania a peňažnú menu, v ktorej si v prípade zakúpenia vizitiek želáte zaplatiť, ako aj jazyk stránky. Pomocou ušiek si môžete vybrať zodpovedajúcu kategóriu na základe „ Štýlu” alebo „Profesie”, ale aj podľa ľubovoľného kľúčového slova. V rubrike na ľavej strane vyplňte údaje, ktoré budú tvoriť obsah vizitky, tieto systém automaticky uloží v náhľade zobrazenom na pravej starne. Štýl písma sme sa snažili vytvoriť tak, aby sa patrične prispôsobil šablóne vizitky





Pomocou parametrov nachádzajúcich sa v strednej časti môžete medzi inými nastaviť aj to, aké si želáte miery vizitky, ako aj to, či má byť vizitka obojstranná alebo jednostranná. Tu dostanete zároveň aj cenovú ponuku na ich výrobu. 

Po stlačení tlačidla „Ďalej” sa dostanete na druhú stranu, kde systém uloží vašu navrhnutú vizitku, po skontrolovaní všetkých údajov môžete prejsť na ďalšiu stranu, na zakúpenie vizitiek. Vizitky vyhotovíme vo Vami uvedenom množstve, bezpečne ich zabalíme a odošleme na vami uvedenú adresu. Na tejto strane dostane aj cenovú ponuku na doručenie.




Uložené vizitky, bez ohľadu na to či si ich objednáte, budú naďalej dostupné pod uškom „Vlastné vizitky” na prvej strane systému. Pri opakovanej návšteve stránky sa kliknutím na „Prihlásenie”, ktoré sa nachádza v  menu „Služby” môžete prihlásiť, aby Vám boli dostupné všetky Vaše uložené vizitky. 
Naše on-line služby na tvorbu vizitiek na báze predlôh zahájila naša spoločnosť v roku 2007, tým sa stala výroba vizitiek oveľa rýchlejšou, pohodlnejšou a modernejšou.  Aj v rokoch, ktoré predchádzali zahájeniu týchto služieb sme sa zaoberali kreatívnymi tlačiarenskými prácami, v tejto oblasti sme nadobudli už 12 ročné skúsenosti. 

Naším hlavným cieľom je, aby sme dokázali zabezpečiť pre všetkých užívateľov internetu kdekoľvek na svete širokú paletu kvalitných vizitiek, s mimoriadnym dôrazom na požiadavky malých podnikateľov a súkromných osôb. Naši spolupracovníci každodenne pracujú na skvalitnení služieb a technológií, v súlade s modernizáciou doby. 


Vyskúšajte si aj Vy naše služby výroby vizitiek! Garantujeme Vám, že nebudete sklamaní! 




Môže sa vám páčiť

0 Komentárov