Svadobná sezóna v plnom prúde

Horúce svadobné trendy sú tu! Svadobná sezóna 2018, ktorá je momentálne v plnom prúde, je zároveň plná jedinečných a zaujímavých svadobných trendov. V dnešnom článku vám prinášame hravosť, kvety, výzdobu, ale aj romantické detaily. Nazrite, preto spolu s nami, čo prinesie tento rok budúcim nevestám a ženíchom v ich výnimočný deň. Neváhajte a inšpirujte sa!

Prvým detailom na vašej svadbe musia byť zákonite lampióny - ten najhorúcejší svadobný trend na rok 2018. Papierové, svetelné a najlepšie v rôznych tvaroch; nielenže dotvoria romantickú atmosféru ale dokonale rozžiaria okolie, a zároveň poslúžia ako zábavka pre deti,  spestria fotografie a vyčaria úsmev na tvári úplne všetkým.






Sladký bufet alebo Candy bar sa stal obľúbenou súčasťou svadobnej výzdoby už počas roka 2017. Atraktívne naaranžované dezerty a ďalšie dobroty tak lákali hostí k ponúknutiu. Svadobný Candy bar tiež poskytuje praktickú alternatívu k rozdávaniu koláčov na stoly. Každý k nemu môže prísť a vybrať si, na čo má chuť. Okrem toho sa dá sladký bufet originálne naaranžovať, či už máte svadbu v štýle vintage, boho alebo rustic.





Kvety neodmysliteľne patria ku každej svadbe, nielen ako súčasť kytice, svadobnej výzdoby, ale najnovšie aj ako módny doplnok v podobe kvetinových čeleniek. Spočiatku sa tieto kvetinové čelenky nosili prevažne na hudobných festivaloch, no už dávno to nie je len o nich.  Niet sa čomu čudovať - čelenky z kvetov totiž nadväzujú na naše tradície a vedia zároveň krásne oživiť každý outfit; a to aj ten svadobný J.




Na rozdiel od ružovkastých medených tónov, ktoré sme mohli vidieť počas minulého roka, tento rok bude trendom klasická industriálna meď. Tento materiál pôsobí veľmi atraktívne, najmä ak je doplnený svetlom sviečok, ktoré sa na medenom povrchu nádherne odrážajú. Preto do blízkosti krásnych svadobných dekorácií nezabudnite umiestniť lucerny či svietniky s čajovými sviečkami. Medené detaily môžete zvoliť v podobe váz, svietnikov, príborov alebo dokonca stoličiek. Úžasný efekt s medenou výzdobou dosiahnete aj pri ladení svadby v jesennom štýle.






Sú to práve zdanlivé maličkosti, ktoré vyčaria to najromantickejšie svadobné zázemie. Prekvapte svojich hostí štýlovými svadobnými dekoráciami: prskavkou v tvare srdca, nafukovacími balónikmi vo farbách zore, rozpustilou svadobnou girlandou, retro ceduľou s vtipným nápisom alebo príbormi s romantickým posolstvom. Ak túžite ešte po ďalších svadobných skvostoch, mrknite sa do našej kategórie svadobných dekorácií a doplnkov. Ak ani po tom všetkom nepôjdu vaši hostia do kolien, nechajte ich kreatívne vyblbnúť a zároveň zvečniť vo fotokútiku.




V spolupráci s Bellarose sme pre vás pripravili súťaž o darčekovú poukážku v hodnote 30,- EUR.  Ak do 30. júna pošlete správnu odpoveď na otázku, ktorá značka dodáva svadobné plánovače na adresu redakcia@lifefashionfood.net hráte o spomínanú poukážku. 
Nápovedu nájdete  https://www.bellarose.sk/kategorie/svatba/ 


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov