5 tipov na trendy topánky, ktoré musíte túto sezónu mať

Jarné a letné trendy už hýbu svetom módy. Balerínky, sandálky, lodičky, plátenky, tenisky, mokasíny či iné módne kúsky už na vás žmurkajú z reklám či stránok e-shopov. Vieme, čo bude trendy, nechajte sa inšpirovať.

Zdroj: Pixabay


Zvodné sandálky so šnurovaním
Popruhy rafinovane sa vinúce okolo nohy dráždia predstavivosť a zo sandálov sa poľahky stáva kúsok, ktorý podčiarkne vašu ženskosť. Tento model si v lete jednoducho zamilujete. Či siahnete po verzii s podpätkom, platformou alebo po modeli na rovnej podrážke, určite neurobíte krok vedľa. Na výber je množstvo materiálov, farieb a prevedení, ktoré nenechajú chladnou žiadnu trendseterku.



Návrat tých rokov deväťdesiatych
Ak ste si mysleli, že šľapkám túto sezónu odzvonilo, tak ste na omyle. Práve naopak. Svoj comeback zažívajú šľapky na podpätku, také populárne v deväťdesiatkach. Sú vzdušné, krásne predĺžia postavu a hodia sa do práce, na kávičku s priateľkou i večerné rande. Podpätky vám nič nehovoria? Nezúfajte a siahnite po nízkych šľapkách v metalických odtieňoch, s kamienkami či perličkami, ktoré sú hrejú na módnom výslní tiež.



Mokasíny s ponožkami
Pre niekoho výstrelok, pre niekoho must have jari 2020 – mokasíny v kombinácii so silonkovými ponožkami. Áno, aj toto je horúci trend z módnych prehliadok. Možno ste predpokladali, že mokasíny sú ideálne len k nohaviciam, no nenechajte sa pomýliť. Tento kúsok je univerzálnejší, ako by sa mohol zdať. Ak siahnete po blúzke, puzdrovej sukni a mokasínach, do ktorých vkusne doladíte vzorované silonkové  ponožky, budete neprehliadnuteľná. 



Nehynúca klasika, biele tenisky a plátenky
Biele plátenky či tenisky sú obdobne ako kvalitné čierne lodičky tým kúskom, ktorý by mal mať miesto v každom botníku. Pre ich univerzálnosť sa v menších či väčších obmenách stále vracajú a niektoré modely, ako legendátne „konverzky“, ani nikdy neodišli. Skvelo sa hodia k ležérnym outfitom, ale určite neurobíte chybu, ak nimi doplníte kostým či formálnejšie kúsky, ktoré razom dostanú hravý casual nádych.



Lodičky sťa rozkvitnutá záhrada
Kvetinové motívy valcujú svet lodičiek. Či už ich doladíte k rifliam alebo šatám, pridajú vám na ženskosti a romantickom čare. Ideálne sú k monochromatickým stajlingom alebo jednoduchým outfitom, ktoré razom dostanú tú správnu iskru. Pre odvážnejšie môžu byť výzvou na kombinovanie vzorov. Fantázii sa túto jar medze nekladú. Všetky topánky z článku a oveľa viac nájdete na: www.topankovo.sk  



V spolupráci s Topankovo.sk sme pre Vás pripravili súťaž o šlapky v hodnote 20,- €. Stačí ak do 15. apríla odpoviete na otázku aké sú aktuálne trendy v topánkach na adresu redakcia@lifefashionfood.net.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov