Práca volá, škola volá a s nimi aj posledné slnečné dni! Čo si obuť počas babieho leta?

Obdobie, ktoré sa nadobro lúči s letom a zároveň víta jeseň, čo sa odráža už aj na chladnejších ránach a večeroch, no stále teplých a príjemných poobediach. V akých topánkach však stráviť celý deň, aby ste sa cítili pohodlne v práci a zároveň v nich mohli vyraziť kamkoľvek vás nohy ponesú? 



V kvalitných kožených topánkach to nie je problém! Čo tak siahnuť ešte aj po česko-slovenských, ktoré sa vyrábajú poctivo ručne vďaka šikovným ševcom v Zlíne a Partizánskom? Tie „svoje VASKY“ si nájdu ženy, slečny, muži, ale aj deti.


Nestarnúca klasika a zároveň unisex vzhľad

V teniskách Teny White či slip-onoch Leny Black neriešite – smelo, štýlovo a pohodlne si vykračujete na ceste do práce či za novými mestskými dobrodružstvami, ktoré čakajú možno za ďalším rohom, zážitky na nás totiž nečakajú iba v lete!


Roztomilá verzia pre tých menších na suchý zips

Septembrové krôčiky do škôlky či školy? Teny mini Blue (black aj pink) sú zmenšenou verziou tých „dospeláckych“, rovnako s anatomickou stielkou pre pohodlie, priedušnosť a správne držanie tela a klenbu nohy už odmalička, avšak s vychytávkou, ktorú ocenia nielen rodičia, ale aj deti – sú na suchý zips a stále vyzerajú trendy! Celokožené prevedenie tenisiek zvládne aj bláznenie sa na ihrisku!


Posledná šanca zažiariť s mladistvým šmrncom!

Už dávno neplatí, že derbový strih je len pre pánov. Naopak, je čoraz viac obľúbený u žien, ktoré sa neboja pohľadov na ulici. Vyzerať štýlovo a zároveň elegantne nebolo nikdy jednoduchšie, možností je predsa tak veľa! Čo by ste povedali na to, keby sme tomuto strihu pridali aj trochu žiare? Babie leto si to priam pýta! A preto sú práve kožené Brogue low Pink tou správnou voľbou, po ktorej sa oplatí siahnuť. 


Neprehliadnuteľná „lady in red“

Taká budete napríklad počas vychutnávania si posledných chvíľ na terase s osviežujúcim drinkom. Leto sa s nami lúči, a preto je načase vytiahnuť ešte neprehliadnuteľné kúsky v podobe balerín Misty Red a k nim zladenej koženej kabelky Lisa Red, v ktorej nesmie chýbať peňaženka Lily Red. Červená farba na doplnkoch je vždy príjemným akcentom, ktorý podčiarkuje celkový vzhľad.


Univerzálne topánky? Vasky ich majú!

Babie leto nás ešte stále láka k objavovaniu prírody, avšak zaslúži si kvalitnú obuv. Tým sú kožené farmárky Farm low Brown. Cestovateľské členkové topánky na výlety, výstupy a vychádzky aj do mestského života, záleží len na vašej fantázii, ako ich skombinujete so zvyškom outfitu. Ak sú niektoré topánky naozaj univerzálne, sú to tieto. Majú úplne všetko: sebavedomý vzhľad, odolný materiál a pohodlný strih.


Vedeli ste, že si na ne môžete vyraziť aj vlastné iniciály? Razom sa tak tieto kvalitné kúsky stanú o čosi osobnejšie a vo vašom šatníku zostanú ešte dlho aj vďaka minimalistickému dizajnu. Ten sa hodí k akémukoľvek ročnému obdobiu a svedčí každému z nás, tak vykročme spoločne za novými dobrodružstvami vo Vaskách!






 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov