Zariaďujete si domácnosť a chcete ušetriť? Odborníci odporúčajú Philco – v PLANEO teraz za Black Friday ceny!

Pri kúpe práčky, sušičky, chladničky či iných veľkých spotrebičov sa v prvom rade zaujímame o kvalitu a cenu. Philco spája vysokú kvalitu s dobrou cenou a schopnosťou šetriť elektrickú energiu aj životné prostredie.

Len málokto tuší, že značka Philco má 130-ročnú tradíciu. Súčasťou jej filozofie je funkčnosť a dokonalé technické prepracovanie výrobkov, intuitívna a pohodlné ovládanie s užitočnými programami a tiež ohľaduplnosť voči spotrebiteľom a životnému prostrediu. Napríklad niektoré práčky Philco sú vybavené systémom TwinJet, ktorý priamym sprchovaním bielizne dokáže pri jednom praní ušetriť až 30 % elektrickej energie a 14 % vody. Senzoricky riadené sušičky s označením PDCI zas patria k najúspornejším sušičkám na trhu.

Odborníčka na veľkú bielu techniku Klaudia Knapiková z Bardejova má v talóne aj ďalšiu možnosť, vhodnú najmä do panelákov a malých kúpeľní: spojenie práčky a sušičky v jednom a dokonca aj v úzkom prevedení. „Ich hĺbka dosahuje necelého pol metra, pričom do bubna sa zmestí až 10 kg bielizne. Na úzku práčku je možné postaviť aj úzku sušičku. Sušičku odporúčam najmä alergikom a tiež majiteľom chlpatých miláčikov, nakoľko vzduch vyfúka z odevov alergény aj prichytenú srsť. Netreba však zabúdať, že práčka práčkosušičky je schopná vyprať viac bielizne, ako je jej sušička schopná naraz usušiť,“ upozorňuje Klaudia.

Pozrite sa na to! V PLANEO vás čaká vaša nová práčka aj sušička prádla teraz za naozaj zaujímavú cenu

Stolná umývačka ako darček pre seniora

Najnovšie umývačky si poradia aj so zaschnutými zvyškami jedla, takže riad netreba predumývať alebo odmáčať, čím šetríte vodu. Lenka Sečanská z PLANEO v Bánovciach nad Bebravou predstavuje malú umývačku riadu: „Do tejto stolnej umývačky Philco sa zmestí až 6 súprav riadu. Preto je ideálna pre ľudí, ktorí žijú sami a rovnako pre páry. Má rýchly aj eko program a v PLANEO je možné vziať si ju aj na výhodné splátky či využiť rôzne prebiehajúce akcie a tiež peniaze na PLANEO kartu na ďalší nákup. 

Rúry aj chladničky

Moderné rúry Philco s technológiou HotAirShield šetria elektrickú energiu tým, že ich automatická sklopná lišta zabraňuje samovoľnému úniku horúceho vzduchu z rúry bez podpory ventilátora a tak napomáha udržiavať konštantnú teplotu vo vnútri rúry aj pri otvorených dvierkach.

Pri chladničkách zas oceníte dostatok miesta pre všetko, čo do chladničky patrí, dokonalý prehľad hneď po otvorení dvierok a samozrejme množstvo funkcií, ktoré udržia potraviny čerstvé čo najdlhšie. Na inventorový motor svojich výrobkov dáva Philco až 10-ročnú záruku, čím si stojí za svojou kvalitou. „Kvalitná chladnička má samostatné priehradky na mäso a ryby, v ktorých sa dajú aj správne rozmrazovať zmrazené potraviny. Chladničky s technológiou Double NoFrost pomocou nezávislých ventilátorov schladia potraviny bez vysušenia, preto potraviny v chladničke a mrazničke rozmiestnite tak, aby medzi nimi zostal priestor na prúdenie vzduchu. Ionizátor IonFresh zas pomáha uchovávať potraviny bez zápachu a baktérií, takže ani olomoucké syrečky nemajú šancu,“ usmieva sa Miriam Molková, odborníčka na chladničky z popradskej predajne PLANEO Forum.

Kúpte si vaše nové Philco v PLANEO alebo na planeo.sk teraz za Black Friday ceny

Okrem univerzálnych chladničiek sú v ponuke aj chladničky na víno - domáce vinotéky. Chladničky na víno sú buď jednozónové, alebo dvojzónové, v ktorých si môžete nastaviť zvlášť teploty vhodné pre biele a červené víno. Zatiaľ čo u klasických chladničiek sa udáva objem vnútorného priestoru, u chladničiek na víno výrobcovia udávajú počet fliaš, ktoré sa v nich dajú uskladniť.

V PLANEO aj s výhodnou dopravou

Beáta Gieciová z predajne PLANEO v Bánovciach nad Bebravou pridáva dobrú radu na záver: „Pri kúpe v predajni PLANEO alebo cez planeo.sk využite Dopravu Premium pre veľké spotrebiče – tie vám prinesú, nainštalujú a odvezú odpad a v prípade záujmu aj starý spotrebič.“ Malých kuchynských pomocníkov si zas prostredníctvom služby Packeta môžete vyzdvihnúť takmer na každom rohu už nasledujúci pracovný deň aj bez čakania na kuriéra.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov