Využite svoj voľný čas na aktivity, ktoré Vás zaujímaju

Prvé mesiace nového roka prinášajú okrem výdatnej snehovej nádielky aj množstvo špinavej bielizne a prádla. Outdoor aktivity akými sú sánkovanie a lyžovanie sú neraz postrachom pre gazdiné, ktoré sa musia popasovať s čistením a praním detských kombinéz a lyžiarskych súprav. Ak ste sa aj Vy našli v predchádzajúcich riadkov, vedzte, že teraz to môžete zmeniť. Využite možnosti rýchločistiarne a strávte svoj voľný čas so svojimi blízkymi a venujte sa aktivitám, ktoré Vás zaujímajú.



Rýchločistiareň Bratislava, ktorá sídli v mestskej časti Rača Vám ponúka široké portfólio svojich služieb, medzi ktorými sú pranie a žehlenie, chemické čistenie, ale aj business služby určené pre náročnejšieho zákazníka. Ak trpíte nedostatkom času, môžete využiť možnosť prenechania starostlivosti o svoj šatník profesionálom. Stačím zavolať z pohodlia domova na číslo 0917 901 901 a zamestnanec rýchločistiarne ochotne príde pre veci na pranie až k Vám domov a po vyčistení ich privezie späť.



My sme mali možnosť využiť ich služby v predvianočnom stresovom období, kedy sa nám nakopilo množstvo špinavého prádla a uterákov v dôsledku vianočných večierkov a iných podujatí. Najviac nás zaujala služba dovozu až do firmy, ktorá bola pre nás veľmi prínosná a za rozumnú cenu. V priebehu 24 hodín sme obdržali balík naspäť a mohli sme si naplno vychutnávať čerstvo vyprané veci.  Okrem služieb pre občanov tu nájdete pranie a žehlenie kuchynskej, reštauračnej a hotelovej bielizne.


Ak máte pocit, že sa aj Vám kopí špinavá bielizeň a už si s ňou neviete rady, obráťte sa na rýchločistiareň Bratislava. Pre viac informácií ohľadom služieb, ktoré poskytujú ako aj kompletného cenníka nájdete na ich webovej stránke
http://www.rychlocistiaren.eu/

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov