Topfest odštartovali dve svetové hviezdy

Na piešťanskom letisku odštartoval najväčší rockový sviatok na Slovensku, festival TOPFEST. Hneď v prvý deň to odpálili dve zahraničné hviezdy, nemecká kapela Guano Apes a švédska legenda Europe. Hudobníci z oboch skupín sa zhodli na tom, že slovenské rockové publikum patrí k najlepším, ktoré zažili. Švédska legenda presvedčila, že aj po vyše 30 rokoch stále dokáže ohúriť i mladé publikum.

Zdroj: Pavol Karell


Na festivale vystúpia ešte ďalšie pecky, v piatok The Darkness, Puddle of Mudd, či Rival Sons a v sobotu Reckless Love aj Slot. Nebude chýbať ani to najlepšie z českej a slovenskej hudobnej scény vrátane kapely Wanastowi Vjecy, Chinaski,  Inekafe či Horkýže Slíže. 13-ty TOPFEST zakončí zajtra v noci TOPFESTová stálica česká skupina Kabát a brutálny ohňostroj.

Rockové hviezdy svetového formátu zo Švédska dokázali, že im ani počas 30-ročnej kariéry nestúpla slávy do hlavy! V zákulisí sa streli sa aj s fanúšikmi, ku ktorým sa správali veľmi milo.Joey dnes síce vyzerá celkom inak ako v časoch obrovskej slávy v 80-tych rokoch, no stále dokáže rozvášniť rockerky! Blonďatú hrivu zamenil za prirodzenejšiu tmavú farbu, jeho umelecké kvality sa však veľmi nezmenili. 

Najväčší rockový festival TOPFEST pokračuje na Letisku v Piešťanoch až do zajtrajšej noci 2. júla. Čaká vás množstvo atrakcií, fotostena, špeciálne chodenie po lane waterlinning, či fantastická nová zábava bodyzorbing, čo je skákanie a hádzanie sa o zem vo veľkej nafukovacej guli. Na svoje si prídu aj športovci, môžu si zahrať vodný futbal, futbox alebo si zaskákať na trampolíne pre dospelých. 

Zdroj: Pavol Karell

Vystúpia ešte ďalšie fantastické kapely. V piatok napríklad The Darkness, Puddle of Mudd, či Rival Sons a v sobotu Reckless Love aj Slot. Nebude chýbať ani to najlepšie z českej a slovenskej hudobnej scény vrátane kapely Wanastowi Vjecy, Inekafe, Desmod, Chinaski, Zóna A, Slobodná Európa, The Paranoid, Wasabi Cirkus, Hash, Mad Dog X, Kvety v podpaží a ďalší umelci. TOPFEST ukončia zajtra v noci koncerty stálice Kabát, UK Subs a Horkýže Slíže a samozrejme nebude chýbať ohňostroj! 

Text poskytla Nora Krchňáková / Propaganda House

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov