Príbeh značky Zelina

Chcete si priniesť do domácnosti trochu viac prírody? A v ideálnom prípade sa zároveň túžite vyhnúť zložitej starostlivosti o kvety, zahŕňajúcej polievanie, premiestňovanie kvôli svetlu, hnojenie a presádzanie? Ak sú vaše odpovede pozitívne, zbystrite svoju pozornosť – máme pre vás riešenie.




Jedinečný koncept Alexa Zelinu a jeho značky ZELINA je projektom, v ktorom sa venuje tvorbe rastlinných terárií – svetov. Každé z nich dotvára postavičkami a miniatúrami na príbeh s myšlienkou.  Ako maliar a profesionálny vizuálny umelec dokáže pretaviť rastlinné svety do konkrétnej formy, vzdať prírode poctu, vyjadriť sa k vzťahu s ňou. 



Takéto sklenené teráriá môžete vystaviť v obývačke, zavesiť ich na stenu, ozdobiť nimi nočný stolík, alebo darovať mamke k jej najbližšiemu sviatku. Izbové rastliny je pomerne ťažké pestovať. Vadí im najmä suchý vzduch, ktorý v moderných domácnostiach vzniká klimatizáciou či umelým vykurovaním. Takéto teráriá nevyžadujú špeciálne skúsenosti so starostlivosťou o rastliny a ľahko sa udržiavajú. 




Darí sa v nich aj tropickejším rastlinám, ktoré majú dostatočnú vlhkosť v nádobe, ktorá ich zároveň chráni. V spolupráci so značku ZELINA sme pre Vás pripravili súťaž o rastlinné terárium v hodnote 59,- €. Stačí ak do 10. augusta odpoviete na otázku, potrebujú teréria priame slnko na adresu: redakcia@lifefashionfood.net. Viac informácií o značke ZELINA a celkom koncepte nájdete na stránke https://www.zelinaworld.com

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov