Máte už premyslené čím potešíte maminu?


Byť mamou je najkrajšie povolanie v živote každej ženy. Poďakujte svojej mamine za to, že je a vyjadrite jej vďačnosť za všetko, čo pre vás urobila. Mama je predsa len jedna. 




1. Krehká snehová torta plná lásky 
Mama je osobou, ktorá môže nahradiť všetkých, no ju nemôže nahradiť nik. Potešte svoju mamu ku Dňu matiek jedinečnou sladkou dobrotou, ľahkou ako obláčik. Pripravte neodolateľnú Pavlovú tortu Dr. Oetker, ktorá vďaka jednoduchej príprave a efektnému výsledku získa vaše srdcia navždy. Rozmaznávajte svoje chuťové poháriky dokonalou fúziou sladkých chutí ukrytých v krehkom snehovom ceste s mäkkým a vláčnym vnútrom, lahodnom malinovom kréme či v čerstvom ovocí. Dezert pripravený z lásky chutí najlepšie. Prajeme vám dobrú chuť!



2. Unikátny sekt ku Dňu matiek

Hovorí sa, že mama je osoba, ktorá môže nahradiť všetkých, no ju nedokáže nahradiť nik – a práve preto si zaslúži špeciálne poďakovanie. Skúste sa inšpirovať a potešiť ju unikátnym sektom Hubert Cabernet Sauvignon Blanc de Noir, ktorý si môžete kúpiť aj na hubertonline.sk. Jedinečný darček, ktorý svojou dokonalou chuťou, plnou sviežosti exotického ovocia a čerstvého biskvitu, uspokojí aj tých najnáročnejších milovníkov kvalitných sektov, o čom svedčí aj pocta, ktorej sa tomuto šumivému vínu dostalo – bolo zaradené do Národného salónu vín Slovenskej republiky. Vzdajme ním úctu nenahraditeľnej osobe v našich životoch a pripime si na jej výnimočnosť!



3. Pochúťky s príchuťou leta
Barebells príchadza s citrónovou novinkou. Barebells Lemon Curd White Chocolate tvorí lahodná citrónová vrstva na povrchu z bielej krémovej čokolády a bez pridaného cukru. Dokonalé spojenie sladkého a kyslého s 20 g proteínu uspokojí chuťové poháriky za každých okolnosti. Pribaľte svojej mamine ďalšiu sviežu novinku Vitamin Well Refresh a darček bude dokonalý. Príchuť kiwi a limonády dozaista uhasí smäd. Vitamin Well Refresh obsahuje aj vitamín B12, ktorý sa podieľa na znížení únavy a vyčerpania. www.premiumbrand.sk/rozvoz 




4. Pre zdravú mamičku i babätko
Tehotná i dojčiaca mamina potrebuje zvýšený prísun vitamínov a minerálov nielen pre seba, ale aj pre svoj klenot, ktorý živiny prijíma z mlieka. Darujte jej výživový doplnok LadeeVita - komplex všetkých vitamínov, minerálov, kyseliny listovej a omega-3 mastných kyselín v jednej kapsule. Je starostlivo pripravená  a dôkladne vyvážená pre potreby každej tehotnej i dojčiacej ženy. Nemusíte chodiť ani do lekárne, produkt si viete objednať online. Viac informácií o produkte nájdete na www.ladeevita.sk  


5. Cholesterol, tichý zabijak

Darujte svojej mamine patentovaný výživový doplnok ArmoLIPID PLUS, ktorý napomáha ,v kombinácii s vhodnou stravou, udržiavať zdravú hladinu cholesterolu a podporuje zdravý životný štýl. Je to prírodný výživový doplnok obsahujúci  6 synergicky pôsobiacich zložiek: fermentovaná červená ryža, berberín, kyselina listová, astaxantín, polikozanol a koenzým Q10. 



Môže sa vám páčiť

0 Komentárov