Aj bežný deň sa môže stať netradičným s Hubert Nealko

Príchuť rána s nealkoholickými bublinkami

Ľudia sa rozdeľujú na dva typy – čaj či káva? Typické nápoje, ktoré sú súčasťou raňajok. Čo by ste povedali na to, keby ste ich vymenili za niečo osviežujúcejšie počas nadchádzajúcich teplých rán a zároveň niečo, čo vám zaručí neobyčajný začiatok dňa? 



Skúste si pripraviť Mimózu – jeden z najznámejších televíznych kokteilov, ktorý sa kvôli jeho ľahkosti pije počas raňajok či brunch-a. Avšak počas pracovného týždňa si ho môžete pripraviť s menšou, ale rovnako chutnou obmenou! Stačí, ak vymeníte alkoholický sekt za nealkoholické bublinky. Raňajky nemusia byť nuda a vôbec nevadí, že budete neskôr šoférovať do práce :-)

K príprave tohto žltého osviežujúceho nápoja v nealkoholickej verzii sú potrebné len 2 ingrediencie: 
75 ml pomarančového džúsu
75 ml Hubert Nealkoholický

Ingrediencie lejte do pohára chladené a ako prvý nalejte sekt. Podávajte v pohároch na šumivé víno, aby ste si udržali noblesu a začali svoje ráno ako z hollywoodskeho filmu :-)

Nezvyčajný pracovný obed či oslava narodenín v práci!

„Zapeklitá situácia“ nastáva, keď niekto z kolegov oslavuje narodeniny. Chcete mu zablahoželať, avšak radi by ste si s ním aj pripili na jeho zdravie. Problém je, že ste v práci. Vo všeobecnosti sekt vyžaruje atmosféru špeciálnej udalosti, oslavy či výnimočnej chvíle bez ohľadu na to či ide o alkoholický, alebo jeho nealkoholický variant. Naskytá sa ideálna príležitosť vychutnať si Hubert Nealko vyrábaný z kvalitného odrodového vína, z ktorého bol odstránený alkohol, pričom si ponecháva všetky charakteristické vlastnosti – chuť, farbu a vôňu. Jemne ovocný buket s nádychom grapefruitu a svetložltá farba so zelenkavými odleskami robí z tohto dealkoholizovaného vína vkusný nápoj sviežej a harmonicky ľahkej chuti.



Bublinková nealko vlna počas voľného času

Sekt sa dokonale hodí aj k športu. Ste prekvapení? K športu, ktorý vyžaruje eleganciu, ako sú napríklad spoločenské tance. Tanečné hodiny v nealko rytme sú skvelou alternatívou,  keďže sa pri takejto pohybovej aktivite musíte cítiť plne sústredení, učiť sa a pamätať si kroky. Zároveň si udržíte „fancy“ atmosféru s priateľmi. Vyskúšajte!


Piknik pri západe slnka


Teploty sa počas dňa šplhajú nad 20 stupňov, čo nás nabáda na jeho zakončenie v prírode  s chutným piknikovým košom plným dobrôt, v príjemnej spoločnosti a fľašou lahodného nealko sektu, ktorého ovocný buket dotvára celkovú atmosféru. Po celom dni sa priam žiada pohár dobre vychladeného (nealko) sektu, ktorý mu dodá pomyselnú bodku. 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov