Prírodné materiály pre chvíle domácej pohody

 Cítiť sa pohodlne a vyzerať pri tom dobre nevyžaduje žiaden kompromis. Stačí siahnuť po prírodných materiáloch, ktoré sú navyše v súlade s prírodou a ochranou životného prostredia. 


V čom doma relaxujete? Vyťahané tepláky sú síce maximálne pohodlné, ale ruku na srdce, milé dámy – vyzerajú v nich dobre možno iba teenagerky a instagramové cice. Nám však na sebe záleží a preto chceme aj doma vyzerať dobre, no zároveň sa cítiť príjemne bez zbytočných obmedzení v pohybe a bez stráženia si faldíkov. To prvé nám zabezpečia vhodne zvolené materiály, to druhé dobre padnúci strih. Oboje už roky úspešne spája Tchibo, tretí najväčší predajca výrobkov z biobavlny na svete. Aj teraz v jeho ponuke nájdete pohodlné materiály, ktoré sú vyrobené s úctou voči nám aj voči prírode.




Biobavlna

Materiál taký príjemný na oblečení, ale aj napríklad na posteľnej bielizni, pochádza z ekologickej produkcie. Znamená to, že pri pestovaní biobavlny sa nepoužívajú chemické pesticídy ani hnojivá. Tým sa zachováva úrodnosť pôdy, čistota vôd aj ovzdušia. V Tchibo je viac než 85 % textílií vyrobených s biobavlnou. Ľahko ich nájdete aj na www.tchibo.sk

Prírodné vlákno TENCEL™

Oblečenie z tohto vlákna nebudete chcieť vyzliecť, také je mäkké a poddajné. Ideálne na domáce chvíle pohody alebo na spanie. Na výrobu vláken TENCEL™ sa používajú celulózové vlákna. Ich pôvod je v dreve a Tchibo práve preto spolupracuje s firmou LENZING™, využívajúcou zdroje výlučne z trvalo udržateľného lesného hospodárstva. Z udržateľných zdrojov pochádza 78 % celulózových vlákien, čím sa Tchibo radí medzi 5 najväčších predajcov výrobkov z udržateľných celulózových vláken. 

Hodváb

Oblečenie z hodvábnych vláken vyzerá luxusne, v lete chladí, v zime hreje. Najnovším trendom sú hodvábne vankúše a masky na spanie, ktoré vďaka hladkému povrchu udržiavajú potrebnú vlhkosť v pleti a vo vlasoch.  

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov