Špecializovaný Salón Elektromobilov prebehne aj v Košiciach

 Po úspešnej prvej akcii Salón Elektromobilov v Bratislave, ktorá bola zameraná výhradne na elektromobily a plug-in hybridy, sa začiatkom septembra uskutoční výstava aj v metropole východného Slovenska, v Košiciach.


Tento rok v januári prebehla výstava „Salón Elektromobilov 2020“ obchodnom centre v Bratislave. Nik netušil, že o pár týždňov po Salóne Elektromobilov v Bratislave sa situácia na Slovensku radikálne zmení a plány na realizáciu akcie šitej na mieru pre všetkých fanúšikov elektromobilov na východnom Slovensku sa narušia.

Elektromobilite sa však na Slovensku darí, pribúdajú nové modely v ponuke automobiliek. A tento polrok sa predalo dvakrát viac elektromobilov ako za celý minulý rok.

Víkend elektromobility tentokrát v Košiciach

V januári si v Bratislave mohli návštevníci nielen zblízka obzrieť exkluzívne slovenské premiéry elektromobilov uvedených na trh v roku 2020 a otestovať niektoré vystavované modely. Dozvedieť  sa mohli aj zaujímavé informácie o elektromobilite z odborných prednášok.

Už začiatkom septembra si pridú na svoje aj všetci fanúšikovia elektromobilov na východnom Slovensku. Už 4.-6.9. sa uskutoční Salón Elektromobilov 2020 tentokrát v obchodnom cetnre Atrium Optima Košice.

Návštevníci sa budú môcť opäť tešiť na bohatý sprievodný program pozostavajúci zo série prednášok, výstavy najnovších modelov elektrifikovaných áut a nebudú samozrejme chýbať ani testovacie jazdy.

„Teší nás, že o našu prvú akciu Salón Elektromobilov v Bratislave bol vysoký záujem a my môžeme aj napriek narušeniu pôvodných plánov zrealizovať v poradí druhý Salón Elektromobilov, tentokrát v metropole východného Slovenska, v Košiciach,“ hovorí šéfredaktor portálu MojElektromobil.sk Tomáš Gurský. “Timing akcie sme veľmi pekne vystihli, pretože nedávno Ministerstvo hospodárstva informovalo, že spustí od septembra nové dotácie pre nabíjacie stanice až do 18-tisíc eur”

Ak ste aj vy fanúšikom elektromobilov, registrujte sa už dnes na Salón Elektromobilov v Košiaciach. Registrácia je bezplatná a ponúka možnosť vyhrať aj  zaujímavé ceny. 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov