Letná regenerácia pre Vaše vlasy

Letné mesiace sú nielen obdobím regenerácie pre naše telo, ale aj pre vlasy, ktoré často zápasia s odrastenou farbou, suchými a lámavými končekmi alebo častým vypadávaním. Ako s tým účinne bojovať sa dozviete v nasledujúcom článku, ktorý vznikol v spolupráci so sieťou kaderníctiev Klier, ktorá má prevádzky po celom Slovensku. Konkrétne s prevádzkou nachádzajúcou sa v bratislavskej Eurovea Galéria. Ak aj Vy, milé dámy zápasíte s podobnými problémami, v pohodlí sa usaďte, vychutnajte si šálku kávy alebo čaju a začítajte sa do nasledujúcej reportáže.


Otázka suchých a lámavých vlasov ma trápi už nejaké obdobie, príčiny sú viaceré: nevhodná starostlivosť o vlasy , neprofesionálne produkty, stres, ale aj zlá životospráva. Netreba sa hneď zľaknúť, ako prevenciu môžete zvoliť napríklad novinku na trhu , ktorá slúži iba na predaj a prácu v kaderníckych salónoch v ktorých Vám vedia odborníci poradiť priamo vhodné produkty na vaše vlasy Fibre Clinix od Schwarzkopf Professional. Priamo v salónoch Klier ponúka špeciálnu kúru z tejto značky , ktorú som absolvovala aj ja


Počas kúry sa vlasy najprv 2x umyjú šampónom, následne sa aplikuje maska zmiešaná spolu s boosterom , ktoré slúžia na obnovu a regeneráciu vlasov. Táto zmes sa vtrie do vlhkých vlasov a nechá sa pôsobiť 5-15 minút. Po opláchnutí sa vlasy len vyfúkajú a upravia do finálnej podoby.


Takúto kúru si môžete následne aplikovať aj vy sama doma, nakoľko sa dá kúpiť v celej sieti kaderníctiev Klier v produktoch, ktoré slúžia na domácu starostlivosť. Sem patria aj teraz veľmi obľúbené produkty na prevenciu proti vypadávaniu vlasov.

V ponuke taktiež nájdete rôzne masky a spreje do vlasov, ktoré si už vyberá každá zákazníčka podľa typu vlasov individuálne. Počas absolvovania kúry sa dostávame aj k otázkam najnovších vlasových trendov pre toto ročné obdobie.  Pri účesoch sa kladie dôraz na prirodzenosť, zarovnané strihy, naopak pri farbách je to tzv. presvetlenie, či už blond alebo tmavých vlasov.

Po príjemne strávenom čase opúšťam kaderníctvo Klier Eurovea zregenerovaná nielen ja, ale predovšetkým moje vlasy. Na prvý pohľad je vidieť, že získali objem a pôsobia sviežejšie. Ak vy milé dámy chcete dopriať svojím vlasom odbornú starostlivosť, absolvovať regeneráciu vlasov alebo získať novú farbu a strih, neváhajte navštíviť jeden z ich salónov. Viac informácií o ich službách, ktoré poskytujú nájdete na stránke www.klier.sk.



Môže sa vám páčiť

0 Komentárov