Vzdušná akrobacia Vám dodá nielen odvahu, ale aj sebavedomie

Aj vy máte pocit, že ste vyskúšali už všetky dostupné cvičenia? V začiatkoch to bol aerobik, zumba, neskôr sa prešlo na jumping, tzv. skákanie na trampolínach, crossfit, funkčný tréning až po čoraz viac populárnu jogu a jej verzie. Nám to však nedalo a lákalo nás zacvičiť si niečo nové, neprebádane a tak sme hľadali ďalej. Náhodou sme na internete objavili kurz vzdušnej akrobacie a vedeli sme, že to je presne to pravé orechové.

Ako to na takom kurze vyzerá, čo sa stihnete naučiť a aká náročná je vzdušná akrobacia Vám prezradíme v nasledujúcich riadkoch. Samotný kurz, ktorý sme absolvovali bol určený pre začiatočníkov a trval 3 týždne. Ak chcete získať zručnosť, odporúčame chodiť 2-3x do týždňa. Skúsená lektorka Monika Vás postupne zasvätí do tajov vzdušnej akrobacie. Spolu budete pracovať na budovaní svalstva rúk, nôh, chrbta a stredného tela.

Začínate s jednoduchými prvkami niekoľko centimetrov od zeme, až postupne získate dôveru a môžete sa presunúť do väčšej výšky. Každú hodinu sa učíte nové prvky, z ktorých vytvoríte finálnu choreografiu. Na jej zvládnutie budete potrebovať 2-3 mesiace (závisí od Vašej šikovnosti 😊 Na začiatku budete cítiť svalovicu najmä na rukách a stenách, nakoľko tie sú najviac zaťažené, ale pravidelnosťou jej bude stále menej a menej.

Na to, aby sme zvládli prvky budete potrebovať nielen tréning, ale aj odvahu a vytrvalosť. Po prvých hodinách sa Vám to bude zdať náročné, ale dôležite je nevzdať to a pokračovať ďalej. Výsledky na seba nenechajú dlho čakať, a ako budete zvládať jednotlivé prvky, bude narastať aj Vaše sebavedomie a odhodlanie. Preto ak hľadáte zaujímavé a neprebádané cvičenie, ktoré Vám okrem nových skúseností dodá aj odvahu, pozrite sa na nový rozpis letných kurzoch na ich webe.

Centrum vzdušnej akrobacie nájdete v bratislavskom Ružinove na Plynárenskej ulici a jeho zakladateľkou je Monika Bočová - medzinárodne certifikovaná trénerka s viac ako  11 rokmi skúsenosti s akrobaciou a 3000 odučenými hodinami ako trénerka vzdušnej akrobacie. Za svoju bohatú kariéru sa zúčastnila viac ako 500 rôznych umeleckých predstavení a spoločenských podujatí po celom svete, v Qatari, Thajsku, Indonézií, Taliansku, Španielsku …

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov