Dávka minerálov pre posilnenie pokožky

Chladné počasie dáva našej pokožke poriadne zabrať, musíme sa o ňu teda veľmi starostlivo starať. V zimných mesiacoch je koža vystavená rýchlemu striedaniu teplôt, studenému vetru a mrazu, čím veľmi trpí. Nízke teploty a teplotné rozdiely pri prechode z vykúrenej miestnosti von do mrazu spôsobujú na pokožke pocit napätia, pálenia a tvorbu šupiniek. 

Pri prechode zo zimy do tepla sa tiež rozšíria drobné cievky v tvári, čo spôsobuje začervenanie kože a často sa objavujú aj popraskané žilky. Ako sa teda o pleť správne starať, aby v zime trpela čo najmenej?

Sezónna tvárová kúra

Spoločnosť Sothys Paris Slovensko prichádza s novou sezónou okysličovacou tvárovou kúrou v limitovanej edícií: Granátové jablko - zázvor. Toto expresné 45 minútové tvárové ošetrenie je vhodným doplnkom k Vašej každodennej starostlivosti o pleť. Produkty obsahujú extrakt z granátového jablka, ktorý pleť zjemňuje a extrakt zo zázvoru, ktorý pôsobí ako antioxidant a tonizuje pleť. 



Počas ošetrenia je pleť najprv odlíčená, následné sa nanesie expresná pílingová maska, ktorá sa od klasických odlišuje tým, že neobsahuje zrniečka, takže nepôsobí na pleť dráždivo. Po nej kozmetička vymasíruje tvár a aplikuje krém, ktorý pleť nielen hydratuje, ale aj rozžiari. Obidva spomínané výrobky je možné zakúpiť si v e-shope aj na domácej používanie. 

Sezónny make-up

Tak ako to už býva u Sothysu zvykom okrem sezónnej kúry prichádzajú aj s novým sezónnym make-upom. Oproti sezóne jar - leto sú produkty farebne výraznejšie a vhodný na koniec roka spojený s firemnými oslavami, Silvestrom alebo inými party. Na úvod použijete podkladový púder, ktorý zjednotí Vašu pleť. Následne zvýraznite obočie a oči prostredníctvom tieňu v ceruzke a elegantne dotvarujete pery výrazným červeným rúžom. Celkový dojem pôsobí veľmi sofistikovane a odvážne, avšak nemusíte sa toho obávať. 



Vianočné novinky

Vo vianočnej ponuke môžete nájsť obľúbené sety tvárovej, dekoratívnej alebo telovej kozmetiky, ktoré potešia nejednu dámu. 


Viac informácií o kompletnej ponuke nájdete na ich webovej stránke 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov