New Balance predstavuje veganskú verziu ikonických tenisiek 990

NEW Balance hneď od začiatku roku 2022 udáva v sneaker komunite tempo a transformuje svoju ikonickú siluetu 990 do vegan friendly podoby. 

990v5 je najvyhľadávanejším modelom tenisiek od New Balance. Písmeno "v" v názve modelu zdôrazňuje jeho vegánsky základ. 


Značka športového oblečenia a tenisiek New Balance aktívne reaguje na zmeny v spoločnosti a chce, aby boli vegánske alternatívy dostupné pre zákazníkov bez toho, aby prišlo k zmene vo vysokej úrovni spracovania tenisiek. V novom roku preto predstavuje svoju najzásadnejšiu novinku. Model tenisiek 990v5 je v ikonickej šedej farbe, jej kožené časti sú vymenené za vegánsku kožu a vrchná časť je doplnená priedušnou sieťovinou. Základom zostáva technická časť ENCAP na päte, ktorá robí tenisky z New Balance jednou z najpohodlnejších typov obuvi na svete a preto je tak vyhľadávanou značkou nielen pre fashion a sneaker milovníkov, ale aj bežcov a atlétov. 

Na prvý pohľad sa nová verzia cruelty free tenisiek vizuálne nelíši od svojich predchádzajúcich verzií, pri pozornejšom pozorovaní si všimnete vzadu na päte tenisiek nenápadne zakomponované písmenko "V" v jemne zelenkastej farbe. 

"V" hrdo odkazuje na vegánsky pôvod tenisiek a dáva zákazníkom možnosť komunikovať ich postoj k vegánskej móde práve jej nosením. New Balance 990v5 bude v predaji na footshop.cz a footshop.sk od 28.1.2022. Cena od 220 EUR. 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov