Vysnívané baleríny s nadčasovým dizajnom zo Zlína

Tento rok sa vo Vaskách nesie na vlne splnených snov, ktoré sa snažíme plniť nielen sebe, ale aj našim zákazníkom. A jedným takým splneným prianím sú minimalistické kožené baleríny, ktoré si vysnívali naše šičky a dostali meno MISTY. Viete, prečo je tomu tak?

Hladké celokožené baleríny s čistým dizajnom si vysnívali nielen zákazníčky, ale aj naše šičky. To ony ich v Zlíne ručne vyrobili presne podľa svojich predstáv. Sú bez švov a v nádherných farbách, ako je nebesky modrá, minimalisticky béžová, elegantná čierna, rebelsky červená a nežná ružová! A pretože to bol ich splnený sen, stali sa ony samy hrdými ambasádorkami a tvárami jarnej kampane, v ktorej baleríny MISTY predstavujeme. „Je pre nás dôležité, aby naši zákazníci vedeli, ako ich topánky vznikajú, preto sme sa rozhodli venovať vydanie tejto kolekcie celosvetovej iniciatíve „I made your clothes“, ktorá vyzýva módne značky, aby ukázali svoje zákulisie výroby. Vážime si každý jeden pár, ktorý prejde rukami našich šikovných obuvníkov a šičiek. Chceme, aby ich umenie a skúsenosti mohol oceniť každý, kto si naše topánky obuje, pretože do nich vkladajú aj kus seba,” hovorí zakladateľ značky Václav Staněk.


A prečo sa baleríny volajú MISTY?

Meno sme vybrali podľa americkej baletky Misty Copeland, ktorá je dôkazom toho, že sny sa môžu skutočne splniť, len ich treba nasledovať. Misty Copeland je prvou afroameričankou, ktorá sa stala primabalerínou poprednej baletnej spoločnosti v USA. Už odmalička si želala byť tanečnicou, ale keďže pochádzala z chudobných pomerov, nemohla si dovoliť navštevovať tanečnú školu, a tak sa všetko učila sama a raz týždenne dochádzala na lekcie baletu zadarmo. Práve tam si ju všimla učiteľka tanca a Misty sa začal plniť sen, ktorý sa v roku 2015 zavŕšil tým, že sa stala hlavnou sólistkou American Ballet Theatre a prvou primabalerínou tmavej pleti v celej 75-ročnej histórii súboru. Vďaka tomu sa Misty stala inšpiráciou pre celý svet. Splňte si aj vy sny s Vaskami a vykročte im v ústrety v balerínach MISTY.

Privítajte leto vo Vaskách

Vybrali sme pre vás topánky na leto, ktoré len „našuchnete“ a budete v nich vyzerať štýlovo – praktické, pohodlné a trendy Vasky, si môžete zakúpiť na tu!

Kožené šľapky a sandále sú priedušné a vďaka anatomickej stielke tak pohodlné, že v nich s ľahkosťou zvládnete celý deň v pohybe. Sú natoľko nadčasové, že sa hodia do mesta aj zaň, rovnako tak k midi plisovanej sukni, ale aj šortkám. Je to len na vás! 





Môže sa vám páčiť

0 Komentárov