MasterCream Rose - nový univerzálny krém doplňujúci exkluzívnu líniu starostlivosti o pleť MasterCare od značky Juvena

Nový prelomový prípravok v oblasti boja proti starnutiu. Línia starostlivosti o pleť MasterCare od švajčiarskej spoločnosti Juvena má už kultový status. Teraz je na vrchole tejto vysokoúčinnej línie ďalší luxusný univerzálny prípravok, ktorý vám poskytne úplne jedinečný zážitok. MasterCream Rose je pleťový krém pre 24-hodinovú intenzívnu starostlivosť, ktorý spĺňa najvyššie nároky, a to všetko v jedinom kroku - jednoducho a efektívne. Vďaka zamatovo jemnej textúre, inovatívnej kombinácii vzácnych zložiek, exkluzívnym výťažkom, revolučnej technológii SkinNova SC Technology, kyseline hyalurónovej v dlhom a krátkom reťazci a neporovnateľne zvodnej vôni čerstvých ruží je MasterCream Rose dokonalou starostlivosťou proti starnutiu. Hydratuje pleť na viacerých úrovniach, zmierňuje stres a známky starnutia, optimalizuje funkcie pleti - linky a vrásky sa stávajú takmer neviditeľnými a pleť vyzerá rovnovážne a bezchybne. Pomôže vám dosiahnuť úplne nový, hladký a pružný pocit, ako aj svieži a mladistvý jas pleti.




Perfektní partneri k prípravku MasterCream Rose

·         MasterCream Eye & Lip: komplexné riešenie pre starostlivosť o jemnú pleť okolo očí a pier. Vďaka tomuto prípravku budú vaše linky a vrásky zmiernené, tmavé kruhy okolo očí a opuchy redukované, známky únavy potlačené a jemná pleť očných kontúr bude intenzívne hydratovaná.

·         Express Firming & Smoothing Bio-Fleece Mask: upokojujúca relaxácia a
maximálne osviežujúca hydratácia – pleťová maska pre posilnenie vašej starostlivosti o pleť raz týždenne, alebo ako minilifting pre výnimočné chvíle.

 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov