Čokoládovejšia chuť, krémovejšie rozplývanie na jazyku a nový obal. Čokoláda Milka sa mení a je jemnejšia než kedykoľvek predtým

Lahodnému maškrteniu v podobe kúska čokolády, ktorý sa rozplýva na jazyku, odolá málokto. Presne taká je aj čokoláda Milka, ktorá je vyrobená zo 100 % alpského mlieka a kvalitného kakaa. Po novom však prichádza s novou receptúrou a ešte vyšším podielom kakaovej hmoty, ktorá tak poteší aj tie najnáročnejšie maškrtné jazýčky.


Milka. Jemnejšia než kedykoľvek predtým

            Čokoláda Milka je po novom ešte jemnejšia, krémovejšia a čokoládovejšia než kedykoľvek predtým. Nová receptúra čokoládovej formuly obsahuje 33 % kakaa, čo zvyšuje jej čokoládovú chuť a arómu. Ešte väčší pôžitok z lahodného maškrtenia prináša nový tvar čokoládovej Milky, ktorý je zaoblený so zvýšeným profilom. Kocka čokolády sa tak priamo rozplýva na jazyku. Okrem úpravy celého tvaru formy pribudlo aj niekoľko milých prekvapení na jednotlivých dieloch čokolády. Po prvýkrát sa zákazník stretáva s novým logom Milky a kravička Lila sa z obalu presúva aj na samotnú čokoládu. Tabuľka čokolády Milka je dostupná v mnohých úžasných príchutiach, ktorým nejde odolať. Milku v obchodnom regáli preto iba ťažko prehliadnete. Obliekla sa do nového kabátu, ale na svoju fialovú farbu a biele logo nezanevrela. 

Produktový tip:

Milka 100 g

Keď máte chuť na maškrtenie, ideálnou voľbou je malá tabuľka čokolády. Vybrať si môžete z rozmanitej ponuky najrôznejších príchutí. Pokiaľ ste fanúšikovia orieškov, siahnuť môžete po chrumkavej orieškovej. Kto si však potrpí na zaujímavé kombinácie, toho určite poteší Milka Oreo alebo jahodová Milka. Nešliapnete vedľa ani pokiaľ si v regáli vyberiete klasickú mliečnu Milku z alpského mlieka.

Odporúčaná maloobchodná cena je 1,49€.


Milka Mmmax

Čokoláda chutí ešte lepšie, keď sa o ňu máte s kým podeliť. Pre takéto príležitosti je tu veľká tabuľka čokolády Milka Mmmax, ktorá zaiste poteší celú vašu partiu priateľov. Rovnako ako malá tabuľka čokolády, tak aj Milka Mmmax je dostupná v niekoľkých neodolateľných príchutiach. Láka vás spojenie mliečnej čokolády z alpského mlieka s celými lieskovými orieškami a karamelovou náplňou? Siahnite po Milka Toffee Wholenut. Nemôžete sa rozhodnúť, či vám chutí biela, mliečna alebo tmavá mliečna čokoláda? Vsaďte na Milku Triolade, v ktorej sa spoja chute všetkých troch druhov čokolád.


O spoločnosti Mondelēz International

Mondelēz International, Inc. (Nasdaq: MDLZ) umožňuje ľuďom správne „snackovať“ na viac než 150 územiach sveta. S čistými výnosmi vo výške zhruba 29 miliárd dolárov v roku 2021 sa spoločnosť MDLZ stavia do pozície lídra v oblasti občerstvenia s ponukou ikonických globálnych a lokálnych značiek, ktorými sú sušienky Oreno, belVita a LU; čokolády Cadbury Dairy Milk, Milka a Toblerone; bonbóny Sour Patch Kids a žuvačky Trident. Akcie spoločnosti  Mondelēz International sú súčasťou indexov Standard and Poor's 500, Nasdaq 100 a Dow Jones Sustainability Index. Viac informácií nájdete na www.mondelezinternational.com alebo www.twitter.com/MDLZ.

Mondelēz International v Českej republike a na Slovensku

            Spoločnosti Mondelez Czech Republic s.r.o. a Mondelez Slovakia s.r.o. sú súčasťou spoločnosti Mondelēz International. Generálnou riaditeľkou pre región Českej republiky, Slovenska a Maďarska je Ivana Tůmová. Medzi výrobky, ktoré spoločnosť predáva na českom a slovenskom trhu, patria sušienky Opavia, BeBe Dobré ráno, Brumík a oplátky Fidorka, čokoláda Figaro, oplátky Kolonáda, Miňonky a Tatranky alebo krekry TUC. Spoločnosť pôsobí v Českej republike a na Slovensku od roku 1992. V piatich výrobných závodoch, dvoch obchodných jednotkách a v centre zdieľaných služieb zamestnáva 2800 osôb. Obchodné zastúpenie firmy tu predáva 500 produktov pod 17 značkami.

 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov