Vydržia dlhšie ako čokoláda či ruže! 5 darčekov, ktoré budú vašej láske prinášať radosť roky

Nie ste zástancami prchavých a všedných darčekov? Vďaka kvalitným a ručne šitým topánkam a doplnkom z kože nešliapnete vedľa, ba práce naopak. Česká značka Vasky totiž ulahodí každému, kto chce obdarovať svoju polovičku niečím výnimočným (nielen) na Valentína. Poďme sa na to pozrieť!

Kožené Vasky pre neho aj pre ňu

Takzvané nikdy nevyjdú z módy. Dôvod? Nielenže majú nadčasový minimalistický dizajn, ale sú aj maximálne praktické. Svedčí o tom aj fakt, že práve Farm Medium sú najpredávanejším modelom z dielne tejto lokálnej značky. Pri modeloch z pravej kože si môžete byť istí, že pri správnej starostlivosti vydržia aj niekoľko sezón. A ak ich chcete vyvetrať na túre, žiadny problém. Dámy, nedajte sa odradiť, sú štýlové a „chick“ aj pre vás!

Vďaka kvalitnému spracovaniu, vyvýšenej podrážke a poctivému šitiu, na ktorom sa podieľa až 12 skúsených ševcov a šičiek zo Slovenska a Čiech, nemajú Vasky problém v nijakom teréne.

Skvelá správa špeciálne pre dámy, členkové topánky Lydie Zip sa svojím minimalistickým vzhľadom hodia nielen k džínsom či nohaviciam s cigaretovým strihom, ale aj k midi sukni či šatám. Fantázii sa medze nekladú. Tak čo, „posuniete“ tento tip svojej polovičke?

Bavlnené mikiny z lokálnej výroby 

Rýchla móda vám prináša nespočetné množstvo lacných, no často menej kvalitných kúskov oblečenia. Namiesto kopy šatstva zvoľte minimum vecí, ktoré stoja možno síce viac, no pochádzajú z kvalitnej lokálnej výroby a v konečnom dôsledku sa z nich budete tešiť oveľa dlhšie!

Takýmto kúskom sú aj mikiny z kolekcie Urban, ktoré si vás získajú nadčasovým prevedením, neutrálnymi farbami a až 95 %-ným zložením z bavlny! Praktický darček, ktorý poteší dámy aj pánov, môžete pokojne skombinovať práve s farmárkami a matchy-matchy outfit s vašou polovičkou máte hotový, či sa už vyberiete na prechádzku do mesta alebo na spoločnú túru na hory.

Iniciálky na znak vašej lásky

Romantické gesto, na ktoré sa nezabúda. Nejde o klasický hmatateľný darček, no o to väčšia je jeho hodnota. Reč je o iniciálkach, ktoré si môžete nechať vyraziť na kožené produkty Vasky, ktoré sa vďaka nim stanú ešte výnimočnejšie. V ponuke máte dva až štyri znaky, čiže to môžu byť napríklad začiatočné písmená vás a vašej polovičky.

Iniciálky sa dajú vyraziť na topánky, peňaženku, opasok, cestovateľský denník atď. A keďže je tu Valentín, do 14. februára je vyrazenie iniciálok úplne zadarmo.

Kvalitná koženná peňaženka alebo opasok sú stávkou na istotu

Obojstranný opasok ako darček na Valentína? Za nás určite áno. Z jednej strany máte výraznejšiu vínovú či horčicovú a na druhej strane neutrálna čierna. Praktický a kvalitný darček v jednom – to muži milujú!

Vďaka tejto vychytávke môžete opasok nosiť v bežný deň, ale bude skvele ladiť aj k elegantnému outfitu na špeciálnu príležitosť. A o kvalite niet pochýb, o tú sa postará pravá koža s poctivou ručnou výrobou v Čechách a na Slovensku.

Kožený cestovateľský denník na ceste za dobrodružstvami!

Ak so svojou polovičkou radi cestujete a podnikáte rôzne dobrodružstvá, určite siahnite po denníku, do ktorého si budete môcť spoločne zapisovať všetky vaše zážitky a spomienky z ciest a výletov. Elegantný kožený obal nájdete v rôznych farebných variáciách od neutrálnej čiernej, hnedej, modrej cez ružovú, karamelovú až po červenú. Nezabudnite, že si naň môžete nechať vyraziť aj spomínané iniciály, ktoré mu razom dodajú punc výnimočnosti.

Sme radi, že si vyberáte topánky Vasky a ďalšie kožené produkty z našej dielne. Džíme sa tradičných hodnôt, obuvníckeho a kožiarskeho remesla, avšak s nadčasovým a minimalistickým dizajnom našich produktov.

 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov