Weber vás pozýva na grilovačku v meste: Gril LUMIN nielen griluje, ale aj údi, naparuje a zvládne tiež palacinky

Majitelia záhrad či terás si s grilovaním veľké starosti robiť nemusia. Murovaný, plynový či gril na uhlie je v dome už pravidlom. No ani v byte s balkónom či terasou sa vášho obľúbeného grilovania nemusíte vzdať.

Na trhu je množstvo elektrických grilov, aj tu však platí, že gril je jedna z tých vecí, pri ktorých sa oplatí pred kúpou dobre si rozmyslieť, do čoho ísť. Lacné riešenia totiž aj tu neraz ponúkajú kvalitu na jednu sezónu. Takýto nákup sa oplatí, ak pre vás grilovačka znamená raz – dvakrát do roka si opiecť pár klobások. Ozajstná grilovačka však príjemnú spoločnosť spája s gastronomickými zážitkami a na to už treba poriadny gril. Zaručenú istotu vám dáva globálny líder medzi grilmi Weber, ktorý teraz prichádza s novinkou – elektrickým grilom LUMIN. Žiadne uhlie, plynové bomby, žiadne čakanie na rozpálenie ani náročné čistenie špinavých platní, žiaden dym, ktorý by dráždil susedov - iba lahodná, vábivá vôňa opekaného mäsa a klobások doplnená neodolateľnou arómou grilovanej zeleniny.

Elegantný a priestorovo efektívny Weber LUMIN je ideálny pre menšie vonkajšie plochy a tam, kde nie je možné grilovať na drevenom uhlí a plyne. Navrhnutý je tak, aby vyhovoval vášmu vkusu aj vášmu priestoru. Nebol by to však Weber, keby svojmu novému prírastku do rodiny nedal oveľa viac funkcií, než len jednoduché grilovanie.

·         LUMIN dosahuje teploty nad 315 °C už za 15 minút

·         Počas zahrievania grilu môžete na ňom rozmraziť potraviny z mrazničky, čo vám výrazne ušetrí čas

·         Poklop s nízkou kupolou zefektívňuje prípravu plochých potravín, ako sú steaky či ryby

·         Jedlo udržiava teplé po dlhú dobu - ak sa chcete obslúžiť, stačí otvoriť poklop

·         Pomocou rôzneho rafinovaného príslušenstva udusíte zeleninu na pare a udržíte jedlo teplé

·         Vďaka režimu údenia budú vaše grilované jedlá bohaté na nezameniteľnú dymovú arómu

·         Čistenie je hračka vďaka prednému podnosu na tuk a smaltovanému grilovaciemu roštu, ktorý za vás umyje umývačka riadu

·         Kompaktný a priestorovo úsporný dizajn grilu Weber LUMIN umožňuje jeho nenáročné skladovanie a jednoduchú obsluhu

Načítajte si QR kód do mobilu a pozrite si Weber LUMIN v 3D animácii



Môže sa vám páčiť

0 Komentárov