Líčenie v znamení stredomorskej modrej

Hoci to miesta vonku tak nevyzerá, jar nám pomaly, ale isto klope na dvere. So zmenou ročného obdobia sa nám častokrát spája aj zmena v líčení, teda predovšetkým v samotných farbách, ktoré používame. Po tmavších, studených a zemitých odtieňoch sa opäť vraciame k naturálnym farbám v kombinácií s výraznou modrou, ktoré dokážu rozjasniť nejednu tvár. Pleť bude vďaka nim pôsobiť žiarivejšie, zdravo a sviežo a týmto heslom sa riadi aj spoločnosť Sothys Paris, ktorá nám ukázala najnovšie jarné trendy v líčení v rámci ich sezónneho make-up Jar/Leto 2023 s podtitulomStredomorská modrá.


Samotný názov stredomorská modrá indikuje, že jednou z dominantných farieb bude výrazná modrá, ktorú odporúčame použiť na dolné očné linky. Ideálne, keď to skombinujete s jemným a neutrálnym rúžom na pery, ktorý len dokonale podčiarkne svieži look. V jarnej kolekcii od Sothys Paris nájdete okrem iného očné tiene, ceruzku na pery a bronzer v zlatisto/hnedých odtieňoch. V nasledujúcom videu vám ukážeme ako dosiahnuť dokonalé jarné líčenie.

Produkty z jarnej make-up kolekcie záhrady Sothys Paris sú v predaji priamo na e-shope. Okrem dekoratívnej kozmetiky, nájdete v ponuke aj sezónnu kúru s vôňou citróna a rebarbory. Jedným z produktov kúry je trblietavé telové mlieko, ktoré si najmä v letných mesiacoch zamilujete. Vaša pleť bude nielen hebká, ale aj žiarivá a zároveň vás pohltí úžasná citrusová vôňa, ktorá ostáva pokožke dlho po natretí.

Netreba však zabudnúť, že dokonalá pokožka začína pri samotnej starostlivosti o ňu. Preto Vám odporúčame vyskúšať taktiež novinku v Sothys Organics produktovej línii, ktorú teraz rozširujú aj o telovú starostlivosť. V ponuke je telový píling, viacúčelový balzam a skrášľujúci olej na tvár, telo a vlasy. Posledné menovaný olej je skvelý doplnkom, keď cestujete, nakoľko poskytne hydratáciu pre telo, ale zároveň aj vlasy. Môžete si ho naniesť pre umytí, ale aj pri fúkaní, kedy pôsobí ako ochrana pred vysokou teplotou.

V spolupráci so Sothys Paris sme pre Vás pripravili súťaž o balíček dekoratívnej kozmetiky a trblietavé telové mlieko zo sezónnej kúry. Stačí ak do 24. apríla pošlete správu odpoveď na otázku, ako sa nazýva nová dekoratívna línie na redakcia@lifefashionfood.net.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov