Zoznámte sa so sexi Mirou! Aj váš muž ju bude milovať bez toho, aby ste na ňu žiarili

Mira je proste kamarátka na pohľadanie: je pri vás vždy, keď ju potrebujete, podrží v každej situácii, budete sa s ňou zabávať a môžete spolu aj plakať. Váš chlap ju bude považovať za sexi, ale ona vám nedá jedinú zámienku na žiarlivosť, pretože je len vaša. Kto je Mira?


Mira je hviezda a hviezdu spraví aj z vás. Jej jediným záujmom je, aby ste sa vy cítili dokonale žensky. Už pri prvom kontakte vám zdvihne sebavedomie. Bude s vami, aj keď ju nebude vidno, nebude sa hnevať, keď sa nestretnete aj niekoľko dní či týždňov. Mira je trpezlivá, spoľahlivá, stála. Bude vašou spoločníčkou vždy, keď to budete chcieť. Cez deň elegantne zahalená a v noci, keď sa ukáže v celej svojej kráse, očarí vášho muža, vzbudí v ňom túžbu po vás a potom sa decentne vzdiali.

Kto je Mira?

Premýšľate, o čo ide? Mira nie je ani umelá inteligencia, ani mobilné zariadenie, aplikácia či technologická vychytávka. Mira ste čiastočne aj vy. Mira je súčasťou vašej osobnosti, vyjadrená tým najkrajším kúskom bielizne, aký ľudstvo stvorilo. Mira je súčasť Neba plného hviezd, kolekcie značky Triola, ktorej každá jedna hviezda nás ženy dokáže rozžiariť. Na nočnej oblohe je Mira premenlivá hviezda a aj preto ju Triola prináša v troch sýtočervených verziách.

Nenadarmo patrí balkonetka, zvaná aj bardotka, k tým najobľúbenejším modelom medzi dámami s menšími až strednými ňadrami. Strih Sexi Fit vo výstrihu vyčarí absolútne prirodzený plný tvar pŕs bez straty pohodlia. V spojení s čerešňovo červenou farbou, ktorá pristane každej farbe pleti, ponúka Triola v modeli 26842 jeden zo svojich najzvodnejších kúskov.

Dámy s menšími veľkosťami si zamilujú tenko vystuženú podprsenku s kosticami strihu T-Fit 22842. Trojdielny košíček vyformuje krásne zaoblený zvodný dekolt, podčiarknutý luxusnou čipkou a orámovaný komfortnými ramienkami. Plochá čipka, neviditeľná pod šatami, bude vašim esom v rukáve.

Štedrejšie obdareným dámam podáva pomocnú ruku Mira s hladkými košíkmi 28842. Pevný obvod strihu Perfect-Fit vynikajúco drží väčšinu váhy poprsia, čím odľahčuje chrbtu a krčnej chrbtici. K príjemnému pocitu prispievajú aj flexi kostice, jemné vystuženie a komfortné široké ramienka. Hladké košíčky s decentným čipkovým akcentom naznačujú, že ich nositeľka dobre pozná svoju cenu, vie čo chce a ide si za tým bez zbytočných okolkov. Všakže ste to práve vy?

K dokonalosti vám, samozrejme, nebudú chýbať ladiace nohavičky, pretože na celkovú harmóniu si Triola potrpí. Mira ich má pre vás v klasickom modeli, ozdobenom čipkou pri páse, alebo v čipkovaných brazilkách. Výber je len na vás.

Vaša nová najlepšia priateľka už na vás čaká v predajniach TRIOLA a na www.triola.sk!

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov