9 krokov, ako sa stať zmyselnou bohyňou bez lacných trikov. Každá z nás má na to!

Keď sa povie zmyselnosť, väčšina z nás si predstaví mladnú vnadnú sexi ženu s plnými perami. Tiež ste podľahli tomuto klišé? Áno, je to klišé, pretože zmyselnosť nie je o krivkách, dĺžke vlasov, veľkosti pier či poprsia, dokonca ani o sexi pózach.

Ženská zmyselnoť je kombinácia fyzickej, emocionálnej a psychologickej dimenzie, ktorá sa prejavuje rôznymi spôsobmi v rôznych kultúrach a spoločenských kontextoch. Zmyselnosť je individuálny výraz autenticity a slobody prejavovať svoju jedinečnú osobnosť a vnímať svoje vlastné telo a pocity, líšiaci sa o ženy k žene. Zmyselnosť je teda proces, ktorý sa týka vnútornej sebaakceptácie, sebadôvery a schopnosti vyjadriť svoju jedinečnú príťažlivosť a osobnosť. A to je dobrá správa, pretože to znamená, že zmyselnou môže byť každá žena. Stačí na sebe správne popracovať. Ako?

1.     Prijmite samé seba

Prvým krokom je vybudovať sebadôveru a pozitívne sebahodnotenie. Učte sa prijímať a milovať svoje telo a seba samú bez ohľadu na spoločenské normy. Pracujte na tom, aby ste si uvedomovali svoje pozitívne stránky a vlastnosti.

2.     Počúvajte sa a robte si radosť

Buďte v kontakte so svojimi emocionálnymi a fyzickými potrebami. Sledujte, čo vás napĺňa a čo vás robí šťastnými. Ak cítite túžbu prejavovať svoju zmyselnosť, nájdite spôsoby, ako to urobiť autenticky a s radosťou. Napríklad spodnou bielizňou z Trioly, ktorá vám spraví radosť nielen vtedy, keď si ju kúpite, ale zakaždým, keď si ju oblečiete. Triola je odborníčka na ženskú zmyselnosť, veď pre nás šije krásne a dokonale padnúce kúsky už viac než 100 rokov! V limitovanej luxusnej kolekcii Zakliata zmyselnosťou nájdete napríklad pohodlnú a zároveň elegantnú podprsenku Aveline. Svojim strihom Top-Fit je ideálna do hlbokých výstrihov a keďže je bezšvová, nebude sa črtať ani pod priliehavým tričkom. Nastaviteľné ramienka a jemne vystužené košíčky perfektne zafixujú vaše prsia aj vaše sebavedomie.

3.     Starajte sa o svoje telo

Zdravá strava, pohyb a dostatok spánku majú preukázateľne pozitívny vplyv na celkové zdravie, čo sa prejaví aj na sebavedomí.

4.     Zvyšujte svoje EQ

Pracujte na svojej emocionálnej inteligencii a schopnosti porozumieť pocitom druhých, ale predovšetkým sa vyznať vo svojich vlastných pocitoch a potrebách. Funguje to ako kruh alebo elipsa - keď sme spokojní sami so sebou, vieme robiť spokojnými aj ľudí okolo nás a to nás napĺňa spokojnosťou.

5.     Vyjadrite svoje názory a túžby

Otvorená komunikácia so svojím partnerom alebo partnerkou prispieva k budovaniu zmyselného a intímneho vzťahu. Rozprávajte sa o svojich túžbach, potrebách a fantáziách, nielen o praktických každodenných problémoch. Budujte spoločne vzdušné zámky, zdieľajte svoje obavy, hľadajte riešenia. 

6.     Držte sa svojho štýlu

Oblečenie je spôsob, ako vyjadriť svoju zmyselnosť a osobnosť. Keď sa budete dobre cítiť vo svojom oblečení, bude z vás vyžarovať aj spokojnosť a sebavedomie. Vybavte si šatník oblečením, v ktorom sa cítite pohodlne a ktoré zdôrazňuje vašu jedinečnosť. Nezabudnite ani na kvalitnú spodnú bielizeň!

Náročné dámy s romantickou dušou určite osloví limitovaný model podprsenky Parisa s kúzelnou kvetinovou potlačou z Francúzska. Ocenia ju najmä tie dámy, ktoré chcú svoje prsia prirodzene pozdvihnúť a zaguľatiť. Strih T-Fit má totiž práve tieto schopnosti, ktoré ešte podporia všité kostice. Šedý vzor na čiernom podklade podprsenky aj nohavičiek pripomína čipku a pôsobí veľmi zvodne, no stále elegantne.

7.     Vnímajte vlastnú príťažlivosť

Prestaňte sa porovnávať s ostatnými ženami a zamerajte sa na seba. Každá z nás má svoj vlastný spôsob príťažlivosti. Učte sa vnímať a oceniť túto príťažlivosť vo svojom vlastnom kontexte.

8.     Využívajte svoje zmysly

Venujte sa zážitkom, ktoré stimulujú vaše zmysly, ako sú vône, chute, dotyky a zvuky. Stačí si len začať uvedomovať, čo vnímame a svet nadobudne ďalší rozmer. Možností okolo nás je neúrekom: vône jedla pri varení a jeho chuť pri jedení, vôňa vášho partnera a chuť jeho bozkov, zvuky za oknom či zvuky jemnej hudby, ktorú si pustíte, dotyk prstov na pokožke či dotyk látky na tele, ako napríklad dotyk jemného materiálu Ultrafine, z ktorého je ušitá tmavomodrá Seraphina, ozdobená milánskou výšivkou s lesklou niťou. Táto bezšvová podprsenka strihu Sensual-Fit je druhou z už spomínanej limitky Trioly Zakliata zmyselnosťou. Ultrafine materiál je jemný a priedušný a košíčky aj po vypraní držia svoj tvar. Tvar poprsia zas drží stred podprsenky a oporu im poskytujú všité kostice.

9.     Osobný rozvoj

Pracujte na osobnom rozvoji a sebapoznaní. Stačí, keď si denne prečítate pár strán z knihy, alebo sa prihláste do nového kurzu, naučte sa ďalšiu jednoduchú zručnosť, prekonajte samu seba. Osobný rozvoj začína za hranicami komfortnej zóny, spravte prvý krok a o chvíľu už pobežíte.

Zmyselnosť je individuálna a jedinečná pre každú ženu. Dôležité je nájsť spôsoby, ktoré vám pomôžu cítiť sa pohodlne vo svojej koži a vyjadriť svoju príťažlivosť autenticky a s istotou.

 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov