Zľava až 200 eur v PLANEO. Nezmeškajte šancu ušetriť!

 Na nákup novej elektroniky a spotrebičov do domácnosti aj záhrady je teraz ideálny čas.


Nakupovať elektrospotrebiče sa perfektne oplatí v najrozšírenejšej sieti elektropredajní PLANEO. Po celom Slovensku ich je až 56, takže to z hociktorej obce či mesta máte na skok. Alebo si objednajte svoj tovar cez planeo.sk a využite trebárs pohodlnú Dopravu Premium aj s inštaláciou nového spotrebiča a odvozom starého už od 14,90 eur či doručenie do výdajne alebo Z-boxu Packeta.

Pozrite sa, ako môžete teraz ušetriť perfektné peniaze v PLANEO

Čo vám odporúčajú PLANEO experti?

V každej predajni PLANEO nájdete expertov na elektroniku a spotrebiče do celej domácnosti, dielne aj záhrady. Ochotne vám poradia a pomôžu vybrať pre vás to najlepšie podľa vašich požiadaviek.

Takéto výrazné zľavy vám ušetria pekné peniaze pri zariaďovaní a prerábke domácnosti. Zákazníci ich preto radi využívajú na nákup veľkých spotrebičov. Poradíme vám, ako si ich vyskladať tak, aby vo vašej domácnosti slúžili synergicky a priniesli vám čo najvyššiu úsporu nielen pri kúpe, ale aj pri spotrebe energie,“ hovorí Peter Šurianský z predajne PLANEO v Partizánskom.

„Philco je rokmi overená kvalita. Dobre sa kombinuje a preto si touto značkou môžete zariadiť celú kuchyňu,“ vysvetľuje Peter Šurianský. 

Záhradkári by tiež mali spozornieť, pretože aj im má PLANEO čo ponúknuť. „Ako dlhoročný ovocinár som spokojný s produktami značky Fieldmann. Či už sú to píly, orezávače, krovinorezy a ďalšie náradie, ktoré využívam v záhrade aj v dielni. Vyhovuje mi aj, že pre aku program slúži univerzálna baterka, takže mi doma stačia dve – jednu nabíjam, druhú používam na rôzne činnosti,“ podelil sa o osobnú skúsenosť so značkou Fieldmann Marek Štefanek.


Viete, koľko vysávačov by ste mali mať doma? Minimálne dva – jeden tyčový alebo robotický na priebežné vysávanie a jeden klasický podlahový na väčšie upratovanie. V tejto akcii sa skutočne oplatí kúpiť oba,“ radí Danka Vozárová z predajne v Dubnici nad Váhom. „Dobrý pomer cena – výkon a široké príslušenstvo má Sencor, a aj preto patria tieto vysávače k najpredávanejším,“ dodáva skúsená predajkyňa.

Pre Kristiána Pradu, zástupcu vedúceho v košickej Galérii, sú počítače koníčkom v súkromí aj v predajni. „Dobre poznám komfort sedenia v kvalitnom hráčskom kresle, aj výhody hrania hier s prepracovanou klávesnicou a myšou. Čoraz viac gamerov, ale aj bežných študentov si pochvaľuje príslušenstvo Yenkee, s ktorým vybavíte gamerský brloh, študentskú izbu, ale aj kvalitnú kanceláriu. Ja ho odporúčam na základe vlastnej pozitívnej skúsenosti.“ 

Veľké spotrebiče ako chladničky, práčky a sušičky si pri výhodných akciách zákazníci kupujú vtedy, keď im už doslúžili, ale aj keď majú doma staršie spotrebiče s vyššou spotrebou energie,“ hovorí Petra Sochorová z PLANEO Levice a do pozornosti dáva značku Philco. „Práčky Philco so systémom množstevnej automatiky optimalizujú spotrebu energií podľa množstva a druhu pranej bielizne a bubon Crystal je zas šetrný k textilu, sušičky zas patria k najúspornejším na trhu. Na inventorový motor svojich výrobkov dáva Philco až 10-ročnú záruku a skutočne spoľahlivý servis,“ prízvukuje odborníčka.

Tomáš Eštok z púchovskej predajne hráva vo svojom voľne na saxofón. Jeho uši sú citlivé na falošné tóny aj na nekvalitný zvuk. „Ako veľký fanúšik hudby a dobrého zvuku mám vyskúšané fakt veľké množstvo reproduktorov. Celkovo sa mi najlepšie osvedčil Sencor, keďže napriek svojej cenovej dostupnosti ponúka vysoký výkon, kvalitný zvuk a štýlový design. Malé repráky vám postačia do interiéru, s veľkými spravíte naozaj slušnú párty, pre autíčkárov budú zaujímavé subwoofery. Na svoje si prídu aj tí najmenší, keďže máme v ponuke aj detské reproduktory s karaoke funkciou, pekným dizajnom a svetelnými efektami. S reproduktormi Sencor nebudú spokojní jedine vaši susedia," odporúča hudobník.  

Dávid Lukáš z renovovanej predajne PLANEO Nové Zámky Aquario je zároveň riaditeľ medzinárodnej futbalovej organizácie Ambassadors Football pre Slovensko. „V elektropredajni by ste asi zábavu pre deti nehľadali, ale u nás ju nájdete. Hračky, hry, autíčka na diaľkové ovládanie, to všetko je investícia do detí, ktorá sa vám vráti, pretože prinášajú nezabudnuteľné spoločné zážitky,“ prízvukuje Dávid Lukáš.


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov