Jeseň 2023 ovládne čokoládová elegancia a žiarivé farby v daždivých dňoch

Jeseň sa blíži a spolu s ňou prichádza do módy nový trend, ktorým je čokoládová farba, pohodlné strihy a k tomu pestrobarevné outfity do dažďa. Ak hľadáte inšpiráciu na jesenný šatník, nemusíte chodiť ďaleko.

Čokoládová farba - farba tejto jesene

Čokoládová farba je jednoznačne farbou, ktorá bude vládnuť v šatníkoch tohto jesenného obdobia. Táto hrejivá a bohatá farba pripomína vôňu čerstvo upečených koláčov, kávy a teplej pohody a dáva vášmu vzhľadu sofistikovaný a elegantný nádych. Čokoládová farba je univerzálna a svojimi mnohými odtieňmi sa hodí ku všetkým typom pleti, čo ju robí ideálnou voľbou pre každú ženu. Investujte do čokoládových svetrov, kabátov, šiat a doplnkov a budete štýlovo pripravená na chladné jesenné dni. Všetky tieto trendy nájdete v kolekciách Tchibo, ktoré vám umožnia vyniknúť a cítiť sa pohodlne zároveň.

Pohodlné strihy pre každý deň

V tomto období, kedy začínajú teploty klesať, je pohodlie na prvom mieste. Zabudnite na príliš tesné a obmedzujúce outfity! Namiesto toho sa rozhodnite pre pohodlné strihy, ktoré vám umožnia slobodu pohybu a zároveň vám dodajú štýl. Baggy džíny, oversized svetre a voľné kabáty budú vašimi najlepšími priateľmi. Tchibo ponúka širokú škálu takýchto pohodlných kúskov, ktoré sa hodia nielen na každodenné nosenie, ale aj na relaxačné víkendy.

Pestrobarevné outfity do dažďa

Jeseň prináša so sebou viac dažďových dní, no to neznamená, že musíte zanevrieť na štýl. Pestrobarevné outfity do dažďa sú tu, aby vás osviežili aj v sivých dažďových dňoch. Vyberte si plášť alebo bundu vo veselých farbách ako žltá, zelená, červená alebo modrá. Tieto farebné kúsky vám spríjemnia náladu a prinesú slnečnú žiaru aj do daždivého dňa. Tchibo má vo svojej ponuke široký výber nepremokavých a vetruodolných odevov, takže si určite vyberiete niečo, čo vás osloví.

Tchibo - vaša destinácia pre jesenný štýl

A na záver - nezabudnite, že všetky tieto trendy môžete nájsť v obchodoch Tchibo. Tchibo je miestom, kde sa módne trendy stretávajú s komfortom a kvalitou. Svoje kolekcie navrhuje tak, aby spĺňali vaše potreby a priania a tiež s ohľadom na životné prostredie.

Pripravte sa na jesenný štýl, ktorý vás bude sprevádzať celú nadchádzajúcu krásnu sezónu – a nielen vás, ale aj vašich partnerov a deti, pretože Tchibo oblieka celú rodinu.

S Tchibo budete vždy na vrchole módy a komfortu. Nechajte sa inšpirovať!

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov