Duo, Terra, Art či Gaia: Ktorý nový SodaStream je pre vás ten ideálny?

Nové prístroje SodaStream vzbudzujú záujem už pri prvom pohľade. Art, Terra, Duo a Gaia prinášajú do našich domácností nielen nový dizajn, ale ešte praktickejší spôsob, ako mať doma stále dostatok perlivej vody. Pozrime sa na ne bližšie a porovnajme si, čo ktorý z nových prístrojov ponúka.

SodaStream je na našom trhu dlhoročná značka s osvedčenou kvalitou a poskytuje ekonomickejšiu aj ekologickejšiu alternatívu k balenej perlivej vode. Umožňuje vám byť kreatívnymi pri výrobe miešaných bublinkových nápojov, veď od čerstvo nasýtenej vody vás delí len stlačenie tlačidla na prístroji. Nehovoriac o tom, že doma vyrobená sýtená voda vás vyjde lacnejšie.

Vypočítajte si, na koľko vás vyjde liter sýtenej vody zo SodaStreamu!

Už pár mesiacov sú na našich pultoch neprehliadnuteľné nové modely s ružovými bombičkami. Tie sa od modrých odlišujú patentovaným systémom rýchleho uchytenia Quick Connect bez skrutkovania, takže ich nasadíte doslova jednou rukou. Tento systém spája všetky nové prístroje. Čo ich odlišuje, sa dočítate ďalej a práve tieto detaily vám iste pomôžu vybrať si, ktorý nový SodaStream bude pre vás alebo vašich najbližších ten NAJ.

SodaStream ART – pre tých, ktorí sa chcú odlíšiť

Najvýraznejší zástupca noviniek tejto značky zaujme hneď na prvý pohľad odlišným dizajnom, aký tu ešte nebol. Retro vzhľad s páčkou namiesto tlačidla je proste neprehliadnuteľný a taký bude aj vo vašej domácnosti či v kancelárii alebo zasadačke. Svoje miesto si nájde v moderných aj v retro priestoroch, ako aj v prevádzkach, ktoré sa rady odlíšia od priemeru. Jednoduchá obsluha s nacvakávacou fľašou a bombičkou v kombinácii so štýlovým prevedením robia z prístroja ART pozoruhodný interiérový doplnok.

SodaStream TERRA – pre každého, kto má rád klasiku 

TERRA prichádza ako nástupca staršieho najobľúbenejšieho modelu Spirit. Elegantná čierna, energická červená alebo moderná biela je svojim nadčasovým vzhľadom vhodná do každého priestoru. Rýchle uchytenie fľaše nacvaknutím, jednoduché uchytenie bombičky Quick Connect bez skrutkovania a nenáročný spôsob sýtenia tlačidlom predurčujú prístroj TERRA pre všetky vekové kategórie.

E-TERRA s elektrickým ovládaním prináša zároveň jedinečný vizuálny zážitok. Naprogramovaným tlačidlom si zvolíte jemné, stredné alebo maximálne sýtenie a prúdenie bubliniek osvetlí modré svetlo. Svojim minimalistickým dizajnom je E-TERRA ideálna do všetkých moderných priestorov, vítajúcich nové technológie. 

SodaStream DUO – pre dynamických súčasníkov

DUO, ako už z jeho názvu vyplýva, obslúži aj sklenené fľaše DUO, aj 1-litrové podlhovasté plastové fľaše FUSE, určené na dlhodobé používanie. Táto kombinácia vám dáva možnosť používať alebo jeden druh fliaš, ktorý vám viac vyhovuje, alebo ich kombinovať podľa toho, ako sa vám práve hodí – doma alebo v kancelárii máte fľašu sklenenú a so sebou si beriete fľašu z BPA free plastu. Rovnako ako u ďalších modelov, aj DUO má patentovaný systém rýchleho uchytenia bombičky Quick Connect bez skrutkovania a voliteľnú intenzitu sýtenia podľa chuti. 

SodaStream GAIA – pre tých, čo ocenia striedmosť

SodaStream GAIA vás osloví svojim štíhlym čiernym alebo bielym telom, ktoré dáva vyniknúť visiacej fľaši. Tento základný model má skrutkovací systém na uchytenie fľaše, ružová bombička sa však aj tu uchytáva bez skrutkovania. Záleží len na vás, či si vodu z nej nasýtite jemne, stredne alebo silne. Stačí len párkrát stlačiť tlačidlo a môžete sa dosýta znova a znova napiť vždy čerstvých bubliniek.

Ružová alebo modrá bombička?

S príchodom nových prístrojov SodaStream Terra, Art, Duo a Gaia prišli aj nové bombičky, odlišné od tých modrých nielen svojou farbou. Ružové bombičky disponujú moderným systémom Quick Connect, takže sa do prístroja SodaStream neskrutkujú, ale iba zacvaknú.

Pozrite si animáciu, ako rozoznáte originálne bombičky SodaStream

Modré bombičky však zostávajú v predaji aj naďalej a vymieňať ich bude možné tak, ako doteraz – pohodlne takmer „na každom rohu“ – veď výmenných miest pre originálne bombičky SodaStream je už vyše 800, najnovšie aj v sieti Teta Drogérie.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov