Starostlivosť o telo počas opaľovania: Nevyhnutný sprievodca pre dokonalé leto

Leto je tu a s ním aj túžba po krásne opálenej pokožke. Aby ste dosiahli dokonalé a zdravé opálenie, je dôležité dodržiavať správnu starostlivosť pred, počas a po opaľovaní. S naším sprievodcom a produktami od Sothys bude vaša pokožka žiariť zdravím a krásou.

Krok 1: Príprava – Peeling
Pred tým, než vystavíte pokožku slnku, je nevyhnutné ju pripraviť. Peeling odstráni odumreté kožné bunky a zanechá vašu pokožku hladkú. Sothys ponúka jemné peelingové produkty, ktoré sú ideálne na prípravu pokožky na opaľovanie. Tým zabezpečíte rovnomerné opálenie bez škvŕn.

Krok 2: Ochrana – SPF 30
Nanášať ochranný opaľovací olej s SPF 30 je zásadné pre ochranu pred škodlivými UV lúčmi. Sothys omladzujúci ochranný olej s SPF 30 má jemnú textúru, ktorá zanechá pokožku hodvábne hladkú a chránenú. Pravidelná aplikácia každé dve hodiny, najmä po plávaní alebo potení, je kľúčová.

Krok 3: Regenerácia – Starostlivosť po opaľovaní
Po dni na slnku potrebuje pokožka upokojenie a hydratáciu. Sothys upokojujúce telové mlieko po opaľovaní poskytne vašej pokožke potrebnú sviežosť a regeneráciu. Pre tvár použite reparačný krém, ktorý ju upokojí a hlboko hydratuje, čím predchádza predčasnému starnutiu a udržiava ju žiarivú.



Pre dosiahnutie najlepších výsledkov používajte produkty Sothys pravidelne a podľa odporúčaní. Vaša pokožka sa vám odvďačí zdravým a krásnym opálením. Produkty Sothys nájdete na ich webovej stránke. Doprajte svojej pokožke to najlepšie a užite si leto naplno!

Súťaž o balíček s produktami Sothys
Aby sme vám leto ešte viac spríjemnili, pripravili sme pre vás súťaž o balíček s produktami na opaľovanie od Sothys. Stačí odpovedať na otázku: Aký ochranný faktor má omladzujúci ochranný olej od Sothys? Správne odpovede posielajte na redakcia@lifefashionfood.net do konca mája.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov