Dohoda v Malackách priniesla prekvapenia

Fun Rádio Dohoda patrí právom k najlepším letným žúrom na Slovensku. Prostredie Zámockého parku v Malackách vytvára skvelé zázemie nielen hudobným interpretom, moderátorom, ale aj nadšeným divákom. Inak tomu nebolo ani v poslednú júlovú sobotu, keď to na pódiu odpálili skupiny Puding pani Elvisovej, Komajota, Funkiez a Kmeťoband. 


Nový koncept festivalu, ktorý Fun Rádio tento rok návštevníkom ponúklo priniesol do Malaciek aj zaujímavé hudobné kombinácie. Famóznu šou predviedla skupina Polemic a Campana Batucada, Adam Ďurica si pre divákov pripravil prekvapenie v podobe Pomády, ktorú si s ním spievali aj nadšení diváci.  

Vrchol sobotného večera prišiel po zatmení, kedy na pódium vystúpil Richard Muller a spolu so svojou kapelou odpálil tie najväčšie hity. Po ňom nasledovala kapela Fragile s unikátnym programom venovaným Queen. Fantastické podmienky a skvelých divákoch si po vystúpením pochvaľoval aj samotný Braňo Kostka. 

Malacky ohúrili tento rok okrem hudobného line-upu aj mnohými zábavnými vychytávkami. Po polnoci  mnohí tancovali na silent disco, cez deň boli v areáli k dispozícií animačné programy a partnerské stánky ponúkli vlastný program. Pre deti bola pripravené aj jedinečná penová párty a adrenalínová bicyklová trial šou. 







Najbližšie sa vynovená Fun Rádio Dohoda predstaví ešte v Bojniciach a Poprade a tešiť sa môžete aj na Janu Kirschner, Katarínu Knechtovú, Fragile Queen, Vidiek, Buty, Adama Ďuricu, Le Payaco, Funkiez, Heľenine oči a ďalších. Pripravená je tiež kyvadlová doprava zdarma. Lístky sú v predaji prostredníctvom  http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/6529/nova-fun-radio-dohoda.


Zdroj Foto: Facebook Fun Rádio Dohoda/Albert Čurný


 




Môže sa vám páčiť

0 Komentárov