Vyberte si správnu vôňu



Je jednoduché nájsť krásnu a sviežu vôňu. Ale vybrať si tú správnu „orechovú“ už také jednoduché nie je. Ide predsa o podpis, ktorý vyzdvihuje vašu unikátnosť a osobnosť, keď vstúpite do miestnosti a je to tiež vôňa, ktorá udrie do oči vášmu drahému pri dotyku a objatí. Ak je zároveň váš flakón takmer na dnes, je načase začať sa obzerať po novom. Pri výbere treba dbať na niekoľko dôležitých faktorov...



V prvom rade sa jedná o kvalitu. Za značkový parfum síce zaplatíte viac, ale rozdiel budete cítiť okamžite. Ak ho streknete na pokožku pri odchode z práce, budete ho cítiť ešte večer v bare. Venujte taktiež dostatočný čas testovaniu. Jeden vzorový papierik nestačí, navštívte parfumérie Fann, aby ste otestovali tú správnu vôňu. Ochotný a vyškolený personál vám poradí nielen pri výbere parfumov ale aj telových vôd. 

Dobrý parfum spoznáte podľa toho, že si naň rýchlo zvyknete, takže po pár dňoch ho vaše čuchové bunky prestanú registrovať ako niečo cudzie a rušivé. Stane sa vašou súčasťou. Ak máte bolesti hlavy, pocity nepokoja či dokonca registrujete začervenané fľaky na pokožke, okamžite parfum prestaňte používať. Nielenže ste netrafili štýl, ale pravdepodobne vás trápi aj alergia na jednu z prísad vo flakóne. V nasledujúcich riadkoch Vám ponúkame v výber tých najlepších parfumov, ktoré sme pre vybrali ako nevyhnutnú jesennú výbavu každej dámy. 


Milá či trúfala, Bruno Banani Absolute Woman je v jednej chvíli hravá a vtipná a za pár sekúnd neodolateľne zmyselná. Pre mužov je neprestajným zdrojom prekvapenia a pokušenia, podmanivá zmes pekných ovocných a kvetinových tónov s výstredným dotykom bobuliek korenia  odhaľujuje dve tváre každej mladej ženy. Šťavnatý ružový grapefruit ohlasuje lahodný ovocný úvod. Lahodný záver tvorí osladená ambra a vanilka, tóny podčiarkujúce trúfalosť vône. 




Naopak Mexx  Woman je vôňa  určená rozhodným a zábavným ženám, ktoré sú si isté svojím životným štýlom a sú inpširáciou pre svoje okolie - sebavedomej spontánnej žene, ktorá si dokáže vychutnať každú chvíľku svojho života, stále hľadajúc niečo výnimočné, zároveň však nestráca zmysel pre realitu. Nechajte sa inšpirovať optimistickou náladou, ktorú zo seba vôňa vyžaruje. Nechajte sa zlákať príjemne nákazlivými prvkami tejto vône, ktoré vo Vás vyvolajú hrejivý pocit uspokojenia, radosti a smiechu...



V spolupráci s FAnn parfumériami sme pre Vás pripravili súťaž. Ak do 4.septembra pošlete správnu odpoveď na otázku, čo tvorí záver spomenutej vône Bruno Banani na adresu: redakcia@lifefashionfood.net hráte o spomenuté parfumy od spoločnosti.  Viac informácií o ich aktuálnej ponuke nájdete na stránke http://www.fann.sk/ a v parfumériách FAnn, kde sú produkty dostupné.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov