Magický čas Vianoc

Blíži sa magický čas Vianoc, keď budeme spoločne zapaľovať prvú sviečku na adventnom venci. Adventný veniec je jednou z najpoužívanejších vianočných dekorácií a je obľúbeným predstaviteľom vianočnej atmosféry v domácnostiach. Dokonca v posledných rokoch sa adventný veniec dostáva aj mimo domácností, na verejné priestranstvá alebo ako doplnok v rôznych televíznych reláciách.



Často sa používa ako dekorácia do nákupných centier, či dokonca niekoľkometrové nadrozmerné veľkosti adventných vencov, ktoré sa bežne nachádzajú vo svetových veľkomestách. Pôvodne mal veniec tvar kruhu, ktorý symbolizoval večnosť a nesmrteľnosť duše, ale v dnešnej dobe však už aj adventný veniec podlieha trendom, a teda sa mení aj jeho tvar. Podstatné však je, aby obsahoval všetky štyri sviečky.


Ak hľadáte dokonalý darček pre vás a vašich blízkych, neváhajte sa obrátiť na kráľovstvo živých, položivých a sušených venčekov a dekorácií vyrábaných s láskou dvoch sestier. Z ich pestrého portfólia si vyberie doslova každý. Originalite sa medze nekladú a inak tomu nie je ani v ich prípade. Pri príprave svojich vencov častokrát využívajú aj netradičné suroviny ako je pávie pierko, eucalyptus, či sušené jahody.


Okrem tradičného ihličia vás určite zaujme aj pestrosť ich vencov, kde prevažuje červená, biela a hnedá. Ak chcete byť jedinečné aj vy, nemusí umiestniť veniec iba na stôl, ale pokojne ho môžete zavesiť. Musíte byť však dôsledné a držiaky na sviečky nainštalovať do venca čo najpevnejšie, aby sviečky stáli rovno. Celý aranžmán môžete upevniť o luster pevnou stuhou. Jednoduché adventné sviečky v tvare valca budú dodávať vášmu vencu celkom nový šmrnc.



SÚŤAŽ!
Vychutnajte si aj Vy štýlový veniec od dvoch sestier. Pripravili sme pre Vás súťaž, ak do 3. decembra pošlete správnu odpoveď na otázku: „Koľko sviečok obsahuje vianočný veniec?“, budete zaradení do žrebovania o spomínaný veniec. Svoje odpovede posielajte na: redakcia@lifefashionfood.net. Viac informácií o vencoch, ich príprave ako aj samotnom objednávaní nájdete na ich Facebook profile https://www.facebook.com/veniecodsestier/.







Môže sa vám páčiť

0 Komentárov