Dioptrické okuliare sú in!

Ak ste od malička zápasili s doberaním zo strany spolužiakov kvôli okuliarom, ktoré ste nosili, vedzte, že časy sa menia. Dioptrické okuliare sa stávajú módnym hitom, ktorý z Vás spraví unikát. O ich popularite svedčí fakt, že aj ľudia, ktorí okuliare nikdy nenosili a nepotrebujú ich, sa rozhodli si ich zaobstarať. O tom, aké okuliare sú momentálne najžiadanejšie sa presvedčite v reportáži, ktorú sme robili v spolupráci s 1. Online optikou na Slovensku eOkuliare.sk



Rovnako ako oblečenie tak aj okuliare podliehajú módnym trendom. Čoraz populárnejším sa v poslednom období stávajú veľké a výrazné sklá s hrubými rámami. Okrem rámov môžete staviť aj na farby, klasickú čiernu alebo šedú však nezabudnite nahradiť výraznejšími odtienmi. Ak je pre Vás farba málo, siahnite napríklad po extravagantných tigrovaných vzoroch.

https://www.e-okuliare.sk/unisex-titanove-okuliare-angelo-gold

https://www.e-okuliare.sk/damske-dioptricke-okuliare-jacky

Osvedčenou klasikou sú stredne veľké sklá a plný rám. Ak pri výbere nedbáte veľmi na štýl, ale na tú správnu veľkosť, všimnite si, či nepresahujú hranu vášho obočia a na spodnej strane zase kontakt s lícom. Cieľom dioptrických okuliarov však nie je len celkový dojem, ale predovšetkým ich funkčnosť a korekcia zraku. Nechajte sa preto inšpirovať naším výberom.

https://www.e-okuliare.sk/dioptricke-ramy/damske-dioptricke-okuliare


https://www.e-okuliare.sk/dioptricke-ramy/damske-dioptricke-okuliare


V tejto chvíli azda najtrendovejší štýl, ktorý si húfne zamilovali aj celebritní trendsetteri oboch pohlaví sú dioptrické aviatorky. Je to rýdze retro, no omnoho univerzálnejšie ako to na prvý pohľad vyzerá. Tenké rámy pripomínajúce drôty najlepšie vyzerajú v zlatej alebo striebornej a pomáhajú zvýrazniť takmer akýkoľvek typ tváre.

https://www.e-okuliare.sk/unisex-titanove-okuliare-maverick

Za zapožičanie dioptrických okuliarov ďakujeme stránke www.e-okuliare.sk, ktorá prostredníctvom online obchodu ponúka možnosť výberu okuliarov za atraktívne ceny. Za ALL-IN cenu obdržíte moderné, vysokokvalitné dioptrie, puzdro na okuliare a mikrofázovú handričku. Pri výbere máte možnosť si zvoliť taktiež Balík Extra, ktorý obsahuje ľahké, tenké, super tvrdené plastové dioptrické “sklá”s antireflexnou vrstvou a 100 % UV filtrom.



Na výber máte zo širokej ponuky dámskych a pánských modelov, ako aj slnečných okuliarov či multifokálnych šošoviek, ktoré sú prispôsobené do blízka aj do diaľky. Okrem dioptrických okuliarov pre seba nezabudnite ani na svojich najmenších. Pestrofarebné rámy sa dozaista zapáčia každému školákovi a môžu byť aj vhodným darčekom k narodeninám. 


https://www.e-okuliare.sk/dioptricke-ramy/detske-dioptricke-okuliare

Väčsinu objednávok jednoduchých dioptrických okuliarov odosielajú do 3 dní a navyše poskytujú záruku 24 mesiacov a možnosť vrátenia rámu do 7 dní. Pre viac informácií ohľadom kúpy dioptrických okuliarov navštívte stránku www.e-okuliare.sk.
-->

-->

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov