F&F

Jar v znamení pastelových farieb

Prinavráťte do svojho šatníka hravosť a zábavu s najnovšou kolekciou F&F. Vyznačuje sa pohodlnými materiálmi, kvalitou a dostupnými cenami. Navyše, celá kolekcia je navrhnutá tak, aby ste v nej nielen dobre vzyerali, ale sa aj dobre cítili. V kolekcii jar/leto 2018 nechýbajú potlače s tropickými motívmi či pestré žiarivé farby. Váš šatník oživia výšivky, ozdoby z neho urobia nevšedný zážitok a zvýraznia jeho pôvab. 



Dámska kolekcia je inšpirovaná čarom exotických destinácií. Pestrofarebné africké vzory a výrazné havajské motívy sa vynímajú na podklade sýtych či pastelových farieb. Taktiež nesmú chýbať ani orientálne motívy a už samozrejmosou sú kvetinové vzory a potlače. Dominuje bohatý výber šiat dĺžky midi, topov odhaľujúcich ramená a džínsov s nášivkami. Nech sa vyberiete kamkoľvek, vďaka F&F určite nájdete kúsky, ktoré vás oslovia. 



Navyše, aktuálna ponuka je inšpirovaná západným vplyvom a odráža najaktuálnejšie trendy z jarných a letných predvádzacích mól. Kolekcii dodávajú uvoľnený, svieži a ženský vzhľad. My vám ponúkame niekoľko tipov ako napríklad skombinovať džinsovinu, kvetinovú potlač na ruksaku s jarným kabátom pastelovej farby. Rovnako dobrou voľbou bude aj výrazné sako s trojštvrťovým rukávom a jednoduchým topov vhodné pre akúkoľvek príležitosť, od rodinného posedenia až po deň strávený v prírode. 

Kabát: F&F / 39.99,- €; Ruksak: F&F / 12.99,-€
Kabát: F&F / 39.99,- €; Ruksak: F&F / 12.99,-€


Šaty: F&F / 19.99,- €; Kabát: F&F / 39.99,- €


Šaty: F&F / 19.99,- €; Kabát: F&F / 39.99,- €

Sako: F&F / 24.99,- €; Top F&F / 12.99,- €

Sako: F&F / 24.99,- €; Top F&F / 12.99,- €
Okrem už spomínaných pastelových farieb, potlačí a výšiviek hlási kolekcia jar/leto 2018 aj návrat k prírode s pohodlnými plátennými teniskami, klobúkmi a plážovými taškami. Tieto tradičné doplnky dostali moderný nádych vďaka neprehliadnuteľným detailom, ktoré sú v kontraste s uvoľnenou eleganciou kolekcie. Skobinujte doplnky s detailne vyrezávanými geometrickými vzormi s výraznou potlačou a vytvorte si dokonalú letnú symbiózu. 



Nezabudnite, že je rovnako dôležité zostať stýlovou aj počas najhorúcejších letných nocí. Kolekcia Cotton prináša do šatníka sviežu a sofistikovanú nočnú bielizeň. V ponuke nechýbajú luxusné župany v sviežich farbách za dostupné ceny. Spodná bielizeň je jemná, s kvetinovými vzormi a inšpirovaná vzdušnými šatami. Svetloružové odtiene a jemná zelená dokonalo podčiarknu ženskosť každej nositeľky. 



Jednotlivé kúsky outfitov, ktoré sme pre vás nafotili, kúpite aktuálne aj v F&F predajniach. Viac informácií o aktuálnej kolekcií nájdete na ich webovej stránke https://www.ffmoda.com/sk/ a nezabudnite ich tiež sledovať na Facebooku https://www.facebook.com/ffslovenskarepublika

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov