Objavte tajomstvo granátového jablka


Doprajte si kúpeľ v očarujúcej vôni granátového jablka z najnovšieho radu Nature Box. Po úspešnom minuloročnom uvedení značky Nature Box, ktorá je zameraná na starostlivosť o vlasy a telo, sa rozširuje sortiment výrobkov o nový rad – granátové jablko, ktorý je určený na farbené vlasy a suchú pokožku. Je vyrobený zo 100 % za studena lisovaného oleja z granátového jablka, obsahuje vegánske ingrediencie, má prírodný pôvod a vďaka tomuto zloženiu posilňuje vašu prirodzenú krásu.



V potravinárskom priemysle je granátové jablko známe ako superovocie - olej z granátového jablka je plný vitamínov a antioxidantov. Šampón a kondicionér v rade Nature Box granátové jablko posilňujú a vyživujú farbené vlasy a poskytujú im dlhotrvajúcu ochranu farieb pre zdravý a žiarivý lesk až po dobu 12 týždňov od zafarbenia. Sprchovací gél a telové mlieko posilňujú vašu prirodzenú krásu jemným očistením a hydratáciou pokožky. Telové mlieko sa rýchlo vstrebáva bez toho, aby po sebe zanechalo akékoľvek nežiaduce zvyšky. Nature Box granátové jablko je rad zameraný na dlhotrvajúcu ochranu farby a hebkú, oživenú pokožku.



Čoraz viac nákupov kozmetických výrobkov ide ruka v ruke so zmyslom pre zodpovednosť za stav našej planéty v súčasnosti a budúcnosti. Uvedomelý a na prírode založený životný štýl má pozitívne účinky nielen na vaše telo, ale aj na životné prostredie. Nature Box verí v túto filozofiu a aplikuje ju použitím zložiek prírodného pôvodu a surovín, ktoré sú udržateľne pestované. Navyše 25 % obalu Nature Box je vyrobeného z recyklovaného plastu.

V spolupráci so spoločnosťou Henkel sme pre Vás pripravili súťaž o 3 balíčky z radu Nature Box granátové jablko. Stačí ak do 15. marca odpoviete správne na otázku ako za aké ovocie sa označuje granátové jablko na adresu: redakcia@lifefashionfood.net. Viac informácií o kompletnej rade produktov ako aj ich využití nájdete na ich oficiálnej stránke 
http://www.natureboxbeauty.sk/sk/home.html alebo sa staňte ich fanúšikmi na Facebooku.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov