Photoshop je kráľom programov

Ovládanie Photoshopu je v dnešnej dobe považované za nevyhnutnosť podobne ako znalosť kancelárskeho balíka Office, a preto sme sa rozhodli absolvovať kurz organizovaný spoločnosťou IT Learning v Bratislave. S cieľom naučiť sa všetko, čo potrebujeme vedieť pri práci s Photoshopom, ako pracovať s fotkami a online marketingom sme sa zapísali na ich večerný kurz. 


Ten obsahoval 3 časti a niekoľko tematických okruhov, aby sme zvládli editovať a vytvárať grafické súbory, fotografie alebo reklamné bannery. Rozhodujete sa aj vy, či je pre vás kurz Photoshopu tým pravým orechovým? Pozrime sa teda spoločne, komu je práve takýto kurz určený. Ak ste majitelia alebo marketéri e-shopov, či iných online projektov, práve tu sa počas 5 večerov naučíte základy potrebné pre fungovanie vášho biznisu v online prostredí. 


Poďme, ale pekne po poriadku. Prvá časť kurzu Photoshop-u je venovaná základom ako si vytvoriť vlastný projekt, uložiť ho a následne aj vy-exportovať. Postupne sa prechádza k samotnému orezávaniu obrázkov, úprave rozmerov, kontrastu a farby. Lektorka Mery Lutková je skúsenou grafičkou, ktorá postupne  vysvetľuje jednotlivé kroky, ale zároveň obohacuje hodiny a účastníkov o reálne situácie priamo z praxe :) 


Druhá časť kurzu sa zameriava na editáciu textu, používanie vrstiev, filtrov a nástrojov. Pre jednoduchšie používanie Photoshopu sa vám dozaista zídu aj klávesové skratky, ktoré aj Mery často používa pri svojej práci. Ako rozlišovať raster, vektor a rôzne formáty grafických súborov - jpg, gif, png - tomuto a mnohému inému je venovaná práve táto časť. Ku kurzu sú samozrejmosťou aj podklady, doplnené o vlastné poznámky. 


A v samotnom závere kurzu prichádzajú na rad tipy a triky pre prácu s fotografiami a základ retušovania - proces spracovania produktových fotografií od A po Z. Garantujeme vám, že sa naučíte používať Photoshop tak, aby ste samostatne zvládli prípravu produktových fotiek a jednoduchých reklamných bannerov na Facebook alebo Google Adwords pre vás biznis alebo e-shop. 

Ak aj vy zvažujete, ako si zvýšiť vzdelanie, naučiť sa niečo nové alebo si doplniť znalosti z oblasti grafiky a marketingu, kurz Photoshopu v spoločnosti IT Learning je pre vás ako stvorený. Okrem neho nájdete v ich bohatej ponuke kurzy so zameraním na IT, prácu s fotografiou ako aj soft skills. Viac informácií nájdete na ich oficiálnej stránke https://www.itlearning.sk/

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov