Staňte sa dizajnérom vlastného bývania

Zariadiť interiér, zladiť farby a materiály, vhodne vyriešiť dispozíciu nie je vždy jednoduché. Pri tvorbe interiéru by sme sa mali riadiť istými farby zásadami a princípmi. Svet interiérov je plný farieb, tvarov aj materiálov, ktoré sa dajú navzájom takmer neobmedzene kombinovať. Jednotlivé variácie sa riadia  naj rozmanitejšími faktormi – individuálnym vkusom, módnymi trendmi aj rôznymi technickými zákonitosťami v závislosti od účelu interiéru. 






Pri realizácii však nestačí iba zvoliť jednotlivé atribúty . Dôležité je vedieť vopred odhadnúť výsledné pôsobenie súhry týchto faktorov. My sme sa preto rozhodli navštíviť jednodňový workshop Staň sa dizajnérom vlastného domova pod vedením dizajnérky Slávky Ramsovej, ktorá nám nielen ukázala jednotlivé princípy kombinovania, ale aj nás naučila všetky potrebné vedomosti a postupy, ako si navrhnúť a zariadiť svoj vysnívaný domov.

Chystáte sa rekonštruovať svoje bývanie? Potrebujete sa zorientovať v tom, ako si navrhnúť interiér?  Neviete správne rozmiestniť a usporiadať nábytok? Chýbajú vám technické zdatnosti a potrebujete pomoc? Na tieto a mnohé iné otázky, dostanete odpovede práve na workshope interiérového dizajnu, ktorý je rozdelený na dve časti. Prvá je venovaná viac teórií, všetkým dôležitým zásadám, ale tiež chybám a radám, ako sa im vyhnúť. Naopak tá druha sa venuje skôr praktickej časti, kde si každý môže vyskúšať jednoduchú metódu zobrazovania interiéru a zároveň zahrňuje pre každého účastníka aj osobnú konzultáciu s lektorkou. 




Veľkou výhodou workshopu je limitovaný počet účastníkov, ktorý zároveň umožňuje každému osobne konzultovať svoje otázky, pôdorysné dispozície, alebo iné problémy, na ktoré narazil pri zariaďovaní. Príjemná atmosféra a prostredie, v ktorom sa workshop Staň sa dizajnérom vlastného domova odohráva dotvárajú celkový skvelý dojem príjemne stráveného sobotného dňa v spoločnosti ľudí s rovnakým záujmom - vytvoriť si vlastný domov. 

Slávka Ramsová je interiérová dizajnérka a lektorka, ktorá má rada okolo seba krásu, harmóniu a pohodu a rada učí ľudí, ako si ju dokážu vytvoriť  okolo seba sami. Vytvorila kurzy a návody pre ľudí, ktorí radi tvoria svoj domov sami. V nich vás naučí, ako si zariadiť vlastný moderný a originálny domov bez stresov a sklamaní. Viac informácií o kurzoch, workshopoch a a termínoch ich diania, ako aj zaujímavé informácie o bytovom dizajne nájdete na jej oficiálnej stránke www.slavkaramsova.sk.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov