Starostlivosť o pleť je základ!


Nežné líčenie vyzdvihuje naturálnu krásu, z ktorej muži skutočne šalejú. Nenápadný "nahý" look pôsobí uhladene a vytvorí dokonalý, prirodzený vzhľad s dávkou luxusu. Výhodou je, že pristane všetkým vekovým kategóriám a hodí sa skutočne každej. Siahnite po bledých, napríklad telových či bledohnedých farbách. Bledšie farby sú neutrálne, a preto sa veľmi ľahko kombinujú a obliecť si k nim môžete takmer čomukoľvek. No vytvoriť si dokonalý nude make-up je občas poriadny problém, preto oslovili odborníčku na slovo vzatú – Paulu Banasovú, nezávislú kozmetickú poradkyňu Mary Kay.  




Bezchybná pleť je základ

Samozrejme absolútnym základom pred líčením je dokonalá starostlivosť o pleť, tú vám žiadny vizážista nenahradí. Kvalitné krémy a pravidelné čistenie pleti je nevyhnutnosťou. Mary Kay odporúča tri jednoduché kroky: čistenie, tonikum a denný krém. Jemné a šetrné čistenie pleti s jemným peelingom vám najprv odstráni make-up, odmastí pleť od nečistoty a do hĺbky vyčistí póry, tonikum následne finálne vyčistí ostatné nezrovnalosti pleť, vyrovná pH, pleť bude pôsobiť ako keby mala ochranný film a denný krém s SPF 30 chráni vašu pleť pred vonkajšími vplyvmi prostredia a udržiava hydratáciu počas 12h. Priamo naň ide podkladová báza (foundation) ako makeup.





Líčenie

Na úvod použijeme Timewise 3D make-up TimeWise, ktorý obsahuje anti-age komplex a ponúka viac než len bezchybné krytie. Vďaka jeho zloženiu bude vaša pleť vyzerať mladšia a bez chybičky. Báza pôsobí ľahko na pleti a celý deň vyzerá prirodzene. Po make-upe nasleduje tzv. nahé kontúrovanie prostredníctvom okrúhleho štetca, ktorým na tvári kreslíme tzv. trojku. Začína sa nad čelom, pokračuje pod lícnou a končí pod čeľustnou kosťou.




Dokonalý make-up podčiarkne obočie. Či už chcete obočie tvarovať, usmerniť, zahustiť, vyplniť alebo potrebujete všetko dohromady, Gél na obočie s obsahom vláken je univerzálnym riešením pre celkovo upravenejšie obočie, vďaka ktorému sa budete cítiť krásna. Odolné a flexibilné zloženie pomôže zafixovať obočie do požadovaného tvaru, takže zostane bez zmeny pri práci, pri športe a za každého počasia. Gél sa jednoducho nanáša a rýchlo schne.




Oči a pery

Pre vyplnenie očí použijeme kombináciu hnedého, staroružového očného tieňa a následne ich orámujeme hnedou linkou. Staroružovú nanesieme pod očnicovým oblúkom, hnedú do stredu očka a bledohnedú ku kútiku. Tekutou linkou, ktorú rozotrieme vytvoríme dymové líčenie. Na záver použijeme predlžujúcu špirálu, vďaka ktorej dosiahnu vaše riasy maximálnu dĺžku a okamžite tak docielite ich výrazný vzhľad.




Pretože aj pokožka pier sa po istom čase obnovuje, staré bunky odumierajú a nahrádzajú ich nové, je potrebné z času na čas dopriať perám píling a balzam, ktorý nájdete aj v ponuke Mary Pery budú takýmto spôsobom hebké a prekrvené. Následne nanášate konturovaciu ceruzku a finálnu bodku celému líčeniu dáte v podobe rúžu. My sme zvolili staroružový až marhuľový odtieň.



Po približne 3 hodinách rozprávania som sa zrazu ocitla tvárou v tvár sama sebe a neverila som, čo som videla v zrkadle. Šikovnými ťahmi, ktoré som sa pri líčení naučila, sa mi podarilo vyzdvihnúť lícne kosti, rozžiariť oči a zjemniť pery. S výsledným efektom som bola nadmieru spokojná. Obrovskou výhodou bolo, že mi Paula nalíčila ½ tváre a ja som potom podľa jej vzoru sama dokončila tú druhú. Toto ma utvrdilo v presvedčení, že to zvládnem aj sama doma. Z nášho stretnutia som odchádzala so skvelým pocitom ako málo stačí k tomu, aby každá žena nielen vyzerala krásne, ale sa tak aj cítila. Ak aj vy milé dámy túžite po poradenstve pleti a chcete sa naučiť ako vyzdvihnúť svoju krásu, neváhajte kontaktovať  Paulu Banasovú, nezávislú kozmetickú poradkyňi Mary Kay na    https://www.facebook.com/PaulaBanasovaIBC/.  


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov