Novinky v znamení Matis

Keď sa jedná o krásu, narážame na neuveriteľné množstvo informácií, čo je pre našu pleť najlepšie. Ženy z celého sveta sa o ne zaujímajú a francúzske ženy obzvlášť. Pre svoju pleť chcú všetko: efektívnosť aj rešpektovanie jej potrieb. Prírodné zložky aj pokrokové technológie. Eleganciu aj najnovšie zistenia. Nechcú robiť kompromisy, ani sa rozhodovať medzi profesionálnou značkou s osvedčeným know-how a inovačnou značkou ponúkajúcou prípravky šetrné k životnému prostrediu. Pre tieto, a nielen tieto ženy značka Matis predstavuje svoje produkty a línie v inovovanej podobe.




RÉPONSE REGARD je prvou líniou MATIS, ktorá sa prezentovala v kompletne nových baleniach ešte koncom roka 2019. Je to preto, lebo tvorí jeden z hlavných pilierov značky. Vďaka úspechu cielených ošetrení na oči (masiek, uvoľňujúcich riešení, efektívnych odličovačov vhodných aj na vodeodolný make-up, a iných produktov) sa očná línia MATIS dlhodobo radí k najobľúbenejším.

GLOBAL-EYES: KOMPLEXNÉ REGENERAČNÉ OŠETRENIE OČNÝCH KONTÚR
Tak ako naznačuje názov, toto univerzálne ošetrenie pôsobí na všetky problémy očných kontúr. Bojuje proti vráskam, opuchom, tmavým kruhom a ochabnutej pleti súčasne. Je venované najmä ženám po 35-ke, ale môže sa používať aj preventívne v skoršom veku, keď očné okolie vykazuje známky únavy, ktoré sa nestratia ani s kvalitným spánkom.




RÉPONSE DENSITÉ poskytuje pleti cielený hĺbkový efekt prostredníctvom všetkých produktov línie. Bohaté a husté na dotyk, spevňujúce textúry produktov sú bohatým zdrojom antioxidantov, ktoré bránia vplyvu voľných radikálov, pričom pleť vyhladzujú a zlepšujú jej pružnosť. Rad cielených produktov udrží ženy po 45-ke krásne v každej situácii, aj v období menopauzy. Menopauza so sebou prináša výrazné zmeny. Charakterizuje ju hormonálna nerovnováha, ktorá má svoj vplyv na pleť. Tá má tendenciu sa stenčovať, je ochabnutá a ľahko sa vysušuje. MATIS Réponse Densité ponúka pleti efektívnu ochranu pred dôsledkami menopauzy.

Pleťový krém TIME-BALANCE
Obdobie menopauzy charakterizuje narušenie vnútornej rovnováhy a vznik poškodení, ktoré sa prejavujú v zhoršenej kvalite pleti. Metabolizmus pleti sa spomaľuje, pleť sa ľahšie dehydruje, je náchylnejšia k vzniku liniek a je menej pružná. Vyžaduje si starostlivosť v podobe prípravkov, ktoré jej doplnia aktívne zložky na obnovu hustoty komponentov vo všetkých jej vrstvách a ktoré zmiernia jej stresové prejavy. Expertmi navrhnutý pleťový krém TIME-BALANCE kombinuje prírodnú silu Omega 3, 6 a 9 mastných kyselín s výťažkom kakaových bôbov a cielenými morskými zložkami, ktoré pôsobia ideálne práve počas menopauzy.

Značka MATIS vyvinula novú kaviárovú líniu ako symbol svojej obnovy. Výnimočné produkty, zmyselné zloženia, delikátne textúry, 360-stupňový cielený omladzujúci účinok, čistý dizajn a prvotriedne materiály sa spájajú s cieľom poskytnúť ženám perfektný zážitok a okúsiť luxusný francúzsky štýl.

THE SERUM, PRESTÍŽNY KAVIÁROVÝ ELIXÍR MATIS
Ako naznačuje názov, toto sérum poskytuje pleti unikátny zmyslový zážitok v podobe priehľadnej, ľahkej, rafinovanej olejovej textúry. Len pár kvapiek denne a pleť okúsi dokonalú premenu. Ošetrujúce olejové textúry predstavujú pre pleť intenzívnu podporu. V jednom produkte sa zvyčajne spájajú pokrokové aktívne zložky (omladzujúce, protivráskové, rozjasňujúce, spevňujúce a iné) s regeneračnou schopnosťou olejov. Ponúkajú pleti efektívnosť séra s výhodami oleja, a to všetko v textúre, ktorá pleť nezanechá mastnú.

Všetky produkty značky Matis sú dostupne v  dostupné v parfumériách FAnn

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov