Rozžiarte sa! Zimu z vlasov vyženú prírodné oleje

Aj keď sa zima chladom príliš neprejavila, na našich vlasoch svoje stopy zanechala. Chladnejšie dni, prekúrené miestnosti, ako aj čiapky sa postarali o to, že začiatkom jari sú naše vlasy akési smutnejšie, bez života a prirodzeného lesku a nejedna z nás bojuje aj s jemnými šupinkami či lupinami. Našťastie sú tu prírodné oleje, ktoré vlasom prinavrátia stratenú živosť a vyčistia aj pokožku hlavy. 



Prírodné oleje zanechávajú vlasy silné, krásne, hladké a zvodne lesklé. Navyše svojou arómou blahodarne pôsobia aj na našu myseľ, uvoľňujú a upokojujú. Takto pôsobí aj rad vlasovej kozmetiky Schwarzkopf Professional Oil Ultime LE so 100 % prírodnými čistenými olejmi. Do rodiny prémiovej značky teraz pribudli dva nové produkty: Čistiaci olej na pokožku a Stredomorský záverečný olej. 




Čistiaci olej na pokožku Oil Ultime Castor Seed Cleansing obsahuje 100 % prírodný čistený ricínový olej bez silikónov. Nemastný olej jemne čistí a poskytuje starostlivosť pokožke hlavy aj vlasov. Pripravte sa na skvelý čistiaci efekt a relaxačný zážitok, po ktorom sú vlasy viditeľne zdravšie a žiarivejšie. 

O záverečnú bodku za starostlivosťou sa postará stredomorský olej pre dokončovaciu starostlivosť Oil Ultime Mediterranean Finishing Oil. Výťažok z bielych jazmínových kvetov a svieže citrusové tóny limetky a pomaranča dodajú energiu vašim vlasom aj vám. Bezsilikónový nemastný olej necháva vlasy ľahké, hladké, žiarivé a ako príjemný bonus ich chráni pred škodlivými faktormi, akým je napríklad UV žiarenie. 

Relaxačná oáza v kaderníctve
V každom dobrom salóne vám k starostlivosti o vlasy pridajú niečo navyše. Napríklad skrášľujúce a relaxačné masáže či zmyselné aróma rituály, ktoré kaderník „namieša“ presne podľa potrieb vašich vlasov a vlasovej pokožky. Tej pri masáži hlavy prospeje éterický olej v kombinácii s jemne exfoliačným olejom Ultime Oil-In-Scrub. Potrebujete po hektickom dni opäť nájsť stratenú rovnováhu a vnútorný pokoj? Postará sa o to relaxačný olej Ultime Essential Oil: Lavender & Jasmin Oil. S energetickým olejom na báze éterického oleja Ylang Ylang & Mandarin Energizine sa aj tá najhoršia nálada premení na veselosť a radosť zo života. 

A ak chcete spraviť pre svoje vlasy ešte viac, množstvo rád a užitočných tipov nájdete na www.vasenprovlasy.cz.  

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov