Nová tvár IEM SPA


IEM SPA, ktoré nájdete na Dvořákovom nábreží predstavilo novú tvár pre rok 2020 – speváčku Máriu Čírovú. Tá vystriedala topmodelku Danielu Peštovú, ktorá svojou charizmou a krásou reprezentovala spa v minulom roku. Fotografie oboch týchto nádherných dám zvečnil jeden z najúspešnejších fotografov na Slovensku Lukáš Kimlička.


Zdroj: IEM Spa


Zdroj: IEM Spa

Okrem predstavenia novej tváre uviedlo IEM SPA novinky akou je špecializovaná zubná ambulancia Sangre Azul, ktorej špecilizácia je  2D a 3D lingválne techniky Incognito, eBrace ako aj Invisalign a Orthocaps a už takmer 10 rokov sa venuje ich propagácii a odborným praktickým tréningom iných čeľustných ortopédov. Ďalšou z noviniek je alopetická a dermatovenerologická ambulancia s možnosťou prioritného vyšetrenia a stanovením diagnózy do 24 hod.





Sangre azul, the trendsetting dental clinic that has introduced You as first: - Accelerated invisible orthodontic treatments (Invisalign,Acceledent), - Telemedicine applications (first patient app), - Smart treatment powered by AI(Dental monitoring) and all based on full - Digital smile design workflow from 3D analysis of face + IO + CBCT scans Sangre azul after more than 5 years changes its location to Riverpark, we are happy to serve you at this prestigious location significantly improving our technological background and unprecedently upgrading the biosafety level. In the very near future we will introduce our patients new concepts which will be copied by others. We are happy to share our skills, educate, research and push the horizons of knowledge and technology for you. Our mission is our passion see you in River park Dr.Thurzo
Príspevok, ktorý zdieľa SANGRE AZUL - dental clinic (@sangre.azul.clinic),

V rámci návštevy IEM SPA sme sa zároveň v redakcii rozhodli otestovať najnovšie novinky v rámci telovej kozmetiky àla Palla, ktorej zakladateľkou je aj jedna z majiteliek salóna Alena Pallová.
Lipolytický telový krém je koncentrát rastlinných olejov, extraktov a vitamínov získaných z  morských rias, ktoré majú účinok na tukové bunky podkožného väziva a pomáhajú formovať postavu a znižujú výskyt celulitídy. My sme ho otestovali priamo pri športovej aktivite; pred lyžovaním sme ho natreli na problematickú oblasť stehien a zadku. Pri pravidelnom používaní je garantované zredukovanie obvodu stehien ako aj zjemnenie pokožky na týchto partiach.

Následne sme pri horúcom kúpeli aplikovali peeling s prírodnými olejmi a jemnou himalájskou soľou na čistenie a regeneráciu pokožky tela. Všetky produkty sa vyznačovali veľmi príjemnou vôňou, takže sme si ich pravidelné používanie obľúbili. Ako tretí a záverečný krok sme použili Anticelulitídový telový balzam. Komplex rastlinných extraktov, kapsaicínu a  dvoch prírodných patentovaných látok minimalizuje nedokonalosti problematických častí pokožky, stimuluje proces spaľovania tukových buniek a účinne bojuje proti celulitíde.




Výsledky, ktoré sme po pár dňoch testovania telovej kozmetiky v kombinácií s aktívnym pohybom zaznamenali boli skvelé a určite ich odporúčame používať na pravidelnej báze. V spojení s procedúrami v luxusnom dennom IEM SPA dosiahnete lepšie výsledky za kratší čas. 

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov