Zázračná maderoterapia. Zadok bez celulitídy!

Vedeli ste, že odstrašujúca celulitída je aj nebezpečná pre naše zdravie? Nielenže pomarančový zadok a stehná nevyzerajú esteticky, ešte môžu aj za to, že zväčšujúce sa tukové bunky utláčajú okolité cievky a kapiláry.



Tieto problémové partie sa potom neprekrvujú a nefunguje lymfatický systém. Ten nemôže odvádzať toxické látky. Ako si môžete pomôcť? Počuli ste už o maderoterapii? Tak čítajte ďalej...

Maderoterapia, čiže terapia drevom je alternatívna masážna technika, ktorá pomáha odstraňovať celulitídu. „Drevená“ procedúra sa praktikuje v orientálnych krajinách po celé stáročia. Už odjakživa sa využívalo drevo prevažne na liečebné účely. A prečo „madera“? Názov pochádza zo španielčiny, čo znamená, liečenie drevom. Keďže túto metódu vy 90-tych rokoch vyvinul terapeut z Kolumbie ako novú a jedinečnú metódu pre terapiu drevom, prepracoval nástroje dreva s hladším povrchom a prispôsobil ich estetickým účelom.

V tomto prípade sa využíva drevo na terapeutické a estetické účely. Keďže je založená na používaní anatomických prvkov vyrobených z dreva, predstavuje stopercentnú prírodnú terapiu. Nemusia vás preto trápiť žiadne alergické reakcie kože.

V porovnaní s klasickou masážou je omnoho účinnejšia. Pomocou dynamických hmatov, ktoré sa vykonávajú rôznymi drevenými pomôckami sa dané miesto prekrví a tým sa urýchli látková výmena. Okrem toho tiež dochádza k jemnej stimulácií lymfatického systému, čím sa uvoľnia nahromadené toxíny. To v preklade znamená, že kritické partie sa zbavia nerovností v podkoží a tým sa celulitída zmierni. Vďaka rytmickým pohybom drevnými valčekmi sa stimuluje tok lymfy a naštartuje sa metabolizmus.

Celá procedúra lepšie funguje vďaka spojeniu drevených masážnych nástrojov s prehriatym olejom Body Wraps Anticellulite. Pokiaľ chcete vidieť prvé účinky, mali by ste absolvovať 5 až 6 procedúr. No je to však individuálne a závisí to od stupňa celulitídy. Odborníci odporúčajú najmenej 10 kúr vo dvoch sériách, pričom jedna trvá 40 až 45 minút.


Môže sa vám páčiť

0 Komentárov