Recept na mladosť

Pri starostlivosti o pleť častokrát zabúdame na citlivé miesta na tvári ako sú pery a oči. A práve očiam sa budeme venovať dnes. Vďaka Sothys Paris sme mali možnosť vyskúšať absolútnu novinku v ich portfóliu služieb - Kryo ošetrenie očného okolia. Výnimočnosť tohto ošetrenia spočíva v masáži keramickými lyžičkami v okolí očí, ktoré mu poskytnú dokonalú úľavu. Toto vyšetrenia odporúčame kombinovať napr. so sezónnym okysličovacím ošetrením tváre.



Profesionálne očné ošetrenie s chladivým kryo efektom rozžiari, vyhladí, odstráni opuchy a vrásky z vášho očného okolia a čela. Prvý krát v histórii ošetrovania očí postupmi od Sothys Paris budete mať možnosť zažiť aj píling očného okolia. Nemusíte sa ničoho báť, nakoľko píling neobsahuje žiadne drsné častice, takže ho budete vnímať skôr ako príjemnú masáž. Samotnou čerešničkou na tvári sú už  spomínane keramické lyžice, ktoré sú predtým zachladené, takže vytvárajú pocit ako by ste vstúpili do kryo komory.

Toto ošetrenie zabezpečuje úplný relax a obnovu štruktúry pleti. Zároveň pokožku regeneruje a chráni - dokonca aj pred škodlivými účinkami modrého svetla (z obrazoviek počítačov a telefónov, atď.) Očné kryo ošetrenie pôsobí preventívne, je preto je vhodné už od 25r. veku. Odporúčame ho všetkým ženám, aj mužom, ktorí chcú oddialiť dermoestetické zákroky v tejto oblasti. Na domácu starostlivosť o citlivé očné partie vám odporúčame nové produkty Sothys Paris.

Veríme, že sme Vás dostatočne navnadili a vy ste sa práve rozhodli investovať čas do seba a starostlivosti o očné okolie. Verte, že Vám to jedného dňa vráti. Viac informácií o ošetrení ako aj o produktoch nájdete na ich stránke https://sothys.sk/.

Môže sa vám páčiť

0 Komentárov